Action cat

Igår red jag denna pärlan, idag har jag träningsvärk!  Hopphästar får gärna byta galopp, hopphästar som gillar att dressyra kan man göra byten med i vartannat. På Söndag ska vi inte göra några byten. Ryttarinnor som inte har ridit mer än en gång i veckan de tre senaste veckorna tycker det är väldigt svårt att få bytesgladhäst att inte byta galopp. Ungefär där var vi igår, lyckades väl lite, men behövs nog ganska mycket mer. Tyckte att Linda kunde rida idag och ta igenom det åt mig, (hehe.) Men då tyckte hon det passade att ha en sjukdag istället.
Hoppas att Mickan kan få ordning på mig imorgon, hästen kan ju förvänd liksom, så det är bara jag som måste tänka rätt, vara tydlig och bestämma. Annars känns det inte som det blir några svårigheter, LB är ju väldigt basic. Ska bara nöta lite halter också så ska det säkert gå finemang!

Idag körde jag Jocke till jobb sen åkte jag till Nicke, lindade alla ben och gick ut på banan. Skrittade igenom vägarna i LB:3 med ganska mycket taktinslag. Han var faktist pigg! Jag kunde som tur var vägarna, ska bara plugga in lite bokstäver i hjärnan, så jobbigt med 20x60 bana :')
Efter att vi hade gått igenom det så fattade jag höger galopp och lät honom gå i två varv, bröt av till trav, (endast några travsteg) ingen hälta! Bytte varv och gjorde samma sak där och tog även där några travsteg efter galoppen och dom kändes också fräscha! Wiiie! Ska försöka hinna "rida" honom på Lördag, Måndag och Onsdag med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0