What made you hesitate to tell me with words what you really feel?

Okej vattnet i den där bägaren har sinat lite nu, ett problem helt ur världen eftersom jag fick p-piller utskrivet per telefon igår. Men det som fått det att sina mest är att jag iförrgår fick en reaktion från Nicke när jag böjde benet och gav tryck upp mot bogblad/manke och musklerna som sitter där. Inte så att han blev sur, men han visade att jag troligtvis var på rätt ställe och det är inget som knakar, så det är förhoppningsvis "bara" muskler eller muskelfästen. Igår tyckte jag han såg så gott som ren ut när Elin sprang med honom, men jag vågade inte tro mina ögon så ikväll tog jag med Linda bort och jag lät honom faktist gå på volt ett varv åt varje håll, ingen hälta värd att nämnas iaf. Nu blir det sjukhage på dagen och box på natten till metacamen har slutat verka så tar vi det därifrån.
En konstig sak värd att nämna förresten, han har stått utan lindor i två dygn nu utan att bli gallig, det är dom vanliga "tung-häst-som-används-gallorna" bara. Oftast när han står på box bara över natt blir han ju gallig så pass att man blir nervös, nu har han stått där i flera dygn utan att gallorna förvärrats!
Imorgon är jag ledig så jag tänkte ta nån häst borta hos Linda och ta hand om Nicke ordentligt med rykt och såntdär gulligull. Kanske drar förbi jobbet nån timme trots ledigheten och får lite ur vägen inför Torsdag och Fredag. Skulle jobbat imorgon egentligen och har saker som bara läggs på hög tills på Torsdag annars..

Men nu då när sakerna i huvudet börjar lätta så kan jag gå över mer till att fundera på READING FEST' 2014, längtar ihjäl mig, två veckor kvar! Dessförinnan ska jag värma upp med att åka till Kumla på Lördag tillsammans med min storebror och se Anberlin för tredje och sista gången!
Bilder från 2008-08-14 när vi tillsammans såg dom för första gången, på Vans warped tour i Kalifornien, San diego. Den dagen kommer föralltid räknas som en av de bästa dagarna i mitt liv! Tror Anberlin och Good Charlotte ligger delad etta på min bra-att-gråta-till-musik-lista. En del av deras texter slår verkligen omkull en. De gör sitt sista år som band i år, så vad kan vara mer passande än att åka till Kumla och titta till Frizon 14' -"En festival inför gud"

But thoughts they change and times they rearrange,
I don't know who you are anymore.
Love come and go and this I know,
I'm not who you recall anymore.
But I must confess you're so much more then I remember,
Can't help but entertain these thoughts, thoughts of us together.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0