Would you meet me on the other side?

Bilder från träningen för Mickan igår. Eller dessa är från uppvärmningen, när jag red fram innan hon ens kommit. Så ni fattar att det är en rätt fin häst kanske..? När liksom framjoggningen ser ut så.
Gick bra för Mickan, fick som vanligt enkla tips som gjorde stor skillnad! Halterna är svåra för Kitty vill gärna rätta sig bakåt vilket ger avdrag. Tipset jag fick där var att tänka att ett skrittsteg var okej så hon hittar balans innan hon stannar. Visserligen blev inte halterna perfekta då heller. Men ska fortsätta hålla om i halten så hon inte kliver bak och hälsa snabbt och fram igen. Red även många diagonaler i galopp eftersom hon gärna byter som sagt, det gick jättebra när jag tänkte "gamla ytterbogen in och bryt av för gamla innerhanden." Ska även tänka höger, höger, höger i högergalopp. Tills avbrottet kommer och vise versa i vänster galopp såklart!
Överlag tyckte hon jag kunde rida på framåt lite mer och våga slappna av lite i handen. Eftersom jag tycker Kitty är pigg blir det att jag gärna bromsar lite väl, istället för att kolla vad som händer om jag inte "håller fast." Det kändes genast bättre då och detta tänkte jag även på idag när jag red.
Testade att rida med sporrar idag och det kändes som att jag fick henne ännu lite mer formad i 10 mvolterna och ökningarna i trav idag fick mig nästan att studsa av! Ska bli superkul imorgon även om jag nog kommer känna pressen och vara sjukt nervös! Vet att jag sitter på en häst som lätt kan placera sig om jag bara sköter alla mina uppgifter ;)

Nicke fick tyvärr vila idag vilket bar mig emot, men han var verkligen dyngsur. Vill inte sadla en blöt och kall häst som nyss varit skadad. Han fick ett jättestort äpple och lite smörj på sina småsår som flugorna ser till att hålla öppna. Hoppas jag hinner och orkar ta honom imorgon efter tävlingen :)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Men vilken snygging! :D

Svar: Jaa helt fantastiskt fin! :D
Offbeat

2014-08-17 @ 10:21:54
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0