Dance all night

Värnamo Februari 2012 på bilden, längtar tills det är dags igen!
Dålig uppdatering här, jag vet, jobbade morgonpass igår och idag vilket inte hör till vanligheterna, alltså blir mina rutiner helt ur balans haha. Har dessutom sovit 9 timmar på två dygn, hatar min katt två timmar per dygn..
Igår fick Nicke alla hjärtansdagäpple och framskrittning ute följt av trim på banan i dressyrsadeln. Han var väldigt fin! Skänkelvikningar i skritt, några ryggningar, många halter och väldigt många galoppfattningar plus lite byten och förvänd. Han känns så med på allting även om han är inte tänker framåt så mycket som man hade önskat. Har ju alltid varit ett problem, ingen nyhet direkt och jag kommer få rida och driva mig till det jag vill. Så kommer det alltid att vara.
Idag fick han bara va, hade tänkt mig vila imorgon egentligen, men jag orkade verkligen inte ta tag i det idag. Han har ändå gått fem dagar i rad nu och mitt "mål" såhär i början av året var ju att rida två dagar vila tredje. Jag kan säga att jag inte har hållt mig till det utan ridit mycket mer vilket såklart är bra. Men när motivationen krymper såhär års känns det bra att ha dealen med sig själv och slippa dåligt samvete. Får se vad vi hittar på imorgon. Ska till Pia med så ridning blir det iaf.
En annan sak som jag känner att jag verkligen vill dela med mig av är att jag ju fick fast tjänst vid årsskiftet, detta medför även ett fast schema och detta schemat ger mig -hör och häpna; lediga söndagar, jämt! Det kan bli en del ändringar såklart, men som det ser ut nu ligger mina nätter så jag går på en söndagkväll. That's it! Tävlingssäsongen, here I come!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Amen grattis! :D Fan va gött för dig(':

Svar: Tack ;)
Offbeat

2014-02-16 @ 15:29:49
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Jessica

Fan va gött med jobbet! :D (Eller ja, med de tillhörande tävlingarna det innebär ;))

När kommer du ut på tävlingsbanan med den hästen du har tänkt att starta (vet ju att jag läst vem det var, men minns inte då du rider så många olika hästar haha)? ^^

2014-02-17 @ 09:41:03
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0