Peace

Godmiddag, antar att det är middag nu för jag sov till 12.30 idag.. Ställde inte klockan för idag var jag så gott som ledig, inget inbokat mer än min egent lille häst. Så jaa jag tillät mig själv och kände mig utvilad inte zombie efter 12 timmar sömn! Skönt.
Linda hade skrivit på morgonen att hon gärna ville hänga med bort till galoppslingan, dröjde ju lite med svar men vi red bortåt sen på eftermiddagen, Nicke höll sig på marken idag och jag kunde gasa så mycket det gick. Så härligt att våga släppa taget och bara driva och hålla lite balans i manen. Kom på när jag red hemåt att det var ju lite dum ändring i veckans tänkta schema, eftersom jag inte kan trimma i ridhuset på Torsdag för jag jobbar på kvällen. Funderar på att ta en vilodag på tors och rida ridhus på fredag, men får rida i bäckmörker dit/hem då. Fast å andra sidan har man nog ridhuset ganska för sig själv en fredagkväll.
Imorgon blir det tightare schema för då ska jag till Pia, sen hoppträna Nicke och sedan få mitt ansikte framtrollat av Vickan. Blir nog två turer till nicke imorgon för att hinna. Ska även köpa torv imorgon och lägga en bädd av under halmen, fick veta idag att hans box inte luktar hallon på morgen. Blev lite förvånad då jag tycker den varit så gott som luktfri hitills, men får testa med torv och se om den ligger still.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0