Thanks a lot

Nicke har nog precis fått nattamat, så han står nöjt med tvättade fötter och svans, flätad pannlugg och svans, uppdelad man, stallbandage bak, broddade även bak för jag misstänker att det kan vara risk för halka trots plusgraderna som råder. Utrustningen ligger nyputsad och nerpackad, till och med sadeln fick sig en omgång!
Red även en pytteliten stund, han var mjuk och fin i hela kroppen, det visade han minsann upp i glada hopp och studsar, sparar den energin till imorgon, så galopperade bara en stund i båda varven plus lite byten. Ingen nosgrimma har synts till så han får ha den ultra-dressyriga. Han drar mer med pullar och det är bara dom två jag har att välja på.
Längtar till imorgon faktist, imorse kunde jag knappt somna för det kändes som att det var dags för tävling när jag sovit färdigt, det var det ju självklart inte eftersom jag gick upp kl 15.40 och imorgon blir det uppstigning 6.30, lycka till å sånt..
Ska peppa mig själv med att kolla filmer från bra rundor, inte den som var sist på JFK för den är jag inte nöjd med, men under omständigheterna som rådde klandrar jag varken mig själv eller häst. Imorgon ska vi ha ridit fram ordentligt, ha galopperat i både höger och vänster varv, samt så ska jag ha sovit iaf. lite inatt!

Kommentarer
Postat av: lisa

Jag har lite delade tycken om waterford bettet jag med. Men vi får väl se vilket bett det blir! Jag funderar på ifall tyngden hos sprengerbetten är något avgörande, eller hur känner du? :)

2014-02-08 @ 11:55:06
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0