To hell we ride

Började dagen i soffan tillsammans med hockey, lite städ på det och sedan mot Pia, P-son och N-son gick två likadana pass, galopp i båda varv, rätt galopp därtill, sen en liten skrittur utanför banan som avslutning. Båda skötte sig super! Lite vila väntar för dom nu då jag jobbar hela veckan + tävling och Pia åker bort veckan därpå. Passar då dom nog har en del att smälta nu.
Hoppeträning idag som sagt, och tro inte att vi fick hoppa det här på det "lätta" hållet. Nej oxer in ur tight sväng, 17 m båge till nästa oxer, 13,5 till räcke - räcke kombination 7,20. Gick väldigt bra iaf. även om Nicke kändes lite lång och matt efter gårdagen, imorgon blir det vila eller en kort skrittrunda.
Redan när vi började galoppera tyckte både jag och Linda att han var för lång, vi gjorde det enkelt och la ut bommar samt hinder på lite kort avstånd och red över dom tills han hittade bakbenen, eftersom det var lite kort tyckte Nicke det var väldigt jobbigt! Men vi fick önskat resultat och fortsatte över sockerbitar på tre serpentinbågar, bytena satt väl inte riktigt där dom skulle men han gör ju dom när han fattar vilket håll vi ska åt. När vi red linjen gick det på fem istället för fyra första gången, sen satt det där det skulle, efter höjning fick vi ett stopp på oxer nr två och sen på oxer nr ett, men efter att ha gasat ett varv hoppade vi igenom två gånger superbra! Alltså gick det inte bara på tur utan vi hoppade två gånger trots att det var väldigt jobbigt. Hästmässigt jobbigt alltså, jag hänger mest med, driver lite mellan två första sitter upp till nästa.
Kändes väldigt skönt att vi kom ur sväng på första med bibehållen galopp och ganska ifrån och ändå tog vi båda tag i det gladeligen, bådar gott inför helgen. Avslutade med ett räcke på 110 bara för höjdens skull inför Söndag. Avslutade kvällen hos Vickan så nu är jag klämd, färgad och masserad i hela ansiktet. Love it! Friscomål på det, tack! Men ingen cola, har uppehåll för jag är så beroende, två veckor ska jag hålla mig ifrån cola/läsk, saft/mineralvatten är okej. Så nu vet ni. Nattinatti.

Kommentarer
Postat av: ;D

emma utan cola ojoj

2014-02-20 @ 10:11:52
Postat av: Jessica

Jag vill med tävlaaaa! Men jag hejar på er på söndag :D

2014-02-21 @ 12:29:33
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0