We're fading fast

Åh vad jag inte hade lust att rida alls idag, kom inte upp ur sängen förrän klockan var över fyra.. Har ju hittills siktat på att vara framme vid ridhuset cirka då, (det är från och med 16 man får rida där.) Iaf. tog mig bortåt när klockan var väl över fem, så det hade börjat skymma och jag insåg att det såklart skulle vara mörkt när jag red hem. Borta i ridhuset hade vi hela för oss sjävla, ett par helvarv i galopp var självklart och Nicke kändes så nöjd med att bara få sträcka ut. Satt sedan på volt framför spegeln och njöt, han drog iväg lite då och då, men var i övrigt väldigt mjuk och rund och balanserad, så kul med skillnaden som skett i galoppen just. Man kommer verkligen någonstans och han sätter under sig helt fantastiskt!
Red bara i ca. 25 minuter där men det blir ju ändå en dryg timmes ridning när man ska fram och tillbaka, på hemvägen var det som sagt.. mörkt.. Det var första gången på år jag red i bäckmörker och första gången på Nicke, men vi tog oss hem så stadigt så. Dock blir jag så jävla trött på bilister som inte visar någon hänsyn, på en smal landsväg liksom, på hemvägen sparkade Nicke halvhjärtat efter en bil och det kan ju sluta hur jävla illa som helst, vad gör man?
Gör mig en tjänst med och håll tummarna för att min nosgrimma kommer innan tävlingen, tack! ;)

Kommentarer
Postat av: Noomie

Vissa borde ju inte få ha körkort... Hur ser planen ut för lördag btw?(:

Svar: Tänke åka från perstorp kl 9, hämtar Elin på vägen och Emelie tar egen bil, vet inte om du eller Emelie kan komma förbi och hjälpa mig att lasta, antar att du ska till ditt stall när vi är klara liksom..?
Offbeat

2014-02-06 @ 21:11:31
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0