Bonfire heart

Lyckan när radiolåtar är bra..
Ingen ridning eller promenix igår alls, väderjävel. Idag blev det iaf. en framridningsrunda med Camilla och Linneá och sen red jag och C lite mer när vi kom hem. Bytte hästar eftersom vi har en idé om att kanske hoppa varandras lite. Hon kändes alltså på Nicke och jag på Rosa, jag har oftast en idé om hur en häst kommer kännas bedömt av vad man sett av den, men den bedömningen är ju absolut inte alltid rätt. Inte idag. Rosa är en forna travare och kopplat till det ordet för mig är stark mun och pigg samt oftast lite olydig/okänslig. Jag sjunger som jag vill helt enkelt. Hon var inget av det, mjuka händer och hjälper så trivdes hon, gav tydlig fattning första gången vilket fick henne att hoppa in i galopp hehe.. För Camilla och Nicke gick det fint, brukar ju slänga upp diverse stackare på hans rygg, Nicke såg ut att trivas och båda skötte sig. Skiljer väl runt 15 cm i mankhöjd så det var ju ingen av oss som "kände igen sig."
Får se om det blir något hoppa av någon dag nu framåt ev. träning för Linda på Söndag :)
Bebi-Nicke 2007 i skauwne.

Ikväll ska jag hem till Mathilda i Mullsjö (hon jag red in Balder med) på sexparty. Kan bli spännande eller bara flamsigt, vi får se, kul att göra något HELT ohästigt iaf.

Kommentarer
Postat av: Caroline

SV du menar med spännen på sidorna? Eller menar du exakt som den? Silver crown har en annan som är mörkbrun med silverspännen också.

2014-01-11 @ 05:37:47
URL: http://internationalshowjumping.se
Postat av: Jessica

NEJMENÅÅÅÅÅH vad söt! :D

2014-01-12 @ 01:52:19
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0