Bruised

heltslut.se åkte mot Pia kl 10 åkte från Nicke 16.30, vart tog denna dagen vägen?
Hos Pia började vi med Petterson, han var som vanligt lite lat med ändå snäll, efter att ha travat många varv och skrittat, gjort halter osv. gick vi på promenad neråt ridhuset, lösa med Pia bakom. Det blev som en ny häst som sa "spännande, vart ska vi?" Gick hela vägen ner och in i ridhuset utan hjälp, han har inte varit där mer än för löshoppning nångång, så det var ju väldigt duktigt. Inne i ridhuset blev han mycket piggare och mer vaken på ett bra sätt. Skrittade hela vägen hem utan problem också.
Efter det tog vi Nisse, liknande ridning där fast han är pigg istället, travar tills man säger annat, inte en skänkel eller smackning behövs för att han ska fortsätta haha. Skrittade neråt ridhuset och vände, han var lite mer på tårna och vaken på annat men det gick också bra.
Lillan fick också gå, hon kan ju också vara lite lat så jag tog draghjälp av Ida på Flashen och då gick det superbra, testade även så vi kunde trava själva, men det gick inte alls lika snabbt och jag fick tjata en del.
Flash On, Florencio I - Rohdiamant -09
Alla tre hästarna är roliga och lätta att jobba med, positiva liksom och inga konstigheter. Väldigt skönt både för dom och för mig såklart! Vet inte vilken som är favvo dock, har varit Nisse innan, men idag när Petter vaknade till liv var han riiiktigt rolig!

Efter denna morgonuppvärminingen åkte jag till Hööks och köpte polarpads, Ö&b för spolarvätska och tandkräm, Mekonomen för olja. Ska försöka ta hand om TKZ imorgon tänkte jag.
Efter det till Nicke, mockade och fixade mat rätt snabbt och bestämde sedan att jag och Sophia skulle ge oss ut på en tur, klippte till och fäste padsen och broddade bak så det tog ju sin stund, sen red vi en ny runda med, mycket skritt, så det tog sin stund med, även om det blev lite galopp och en riktig sträcka ut trav som Nicke var väldigt tacksam för lät det som.
Fattar ändå inte hur det kunde ta så lång tid för mig idag men är man ledig så är man skitsamma, yolo!
Padsen fungerade utmärkt även om den ena blev lite dåligt klippt för jag tänkte att den skulle vara på fel håll först innan jag fattade hehe.. Skönt det iaf! Imorgon får vi se om det blir något ridet, jobbar kvällen och är ledig tis-ons denna vecka med så det är ju inte hela världen om han vilar imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0