High one

Det här var väl ungefär det sista jag behövde, men en sann märkesnörd lägger inte tillbaka ett scarpatischabrak när det kostar 500. Blev även ett par stigläder med bling och handskar. Fanns dressyrgjordar på rea men de var antingen orange, svart eller skitdyrt och i kortaste laget.
Charliesrean intogs efter naprapatbesök som idag inte blev så mycket knäckande, men fick prova på dry needling i axelmuskulaturen vilket gjorde så jävla in i helvetes ont. Kändes som en nerv som användes som gitarrsträng, ungefär som en änkestöt i armbågen fast i axeln. Förstår ni då? Är fortfarande spänd vilket skulle vara normalt, hehe I'm up for whatever..
Efter förmiddagens bestyr mötte jag Veronica på A6 och hon fick agera smakråd inför ryttarkickoffen imorgon, hittade mig en klänning på HM, ska försöka få till en bild imorgon, jag i klänning hör ju inte till vanligheterna! Vi åt även lunch och tjötade en hel del, roligt då vi inte ses allt för ofta utanför jobbet :)
Nu ska jag skriva ett långt inlägg om de senaste dagarnas ridning då det har halkat lite efter pga. en bra bok och mycket jobb!

Kommentarer
Postat av: emelie

Ok det va smekbart

2014-02-01 @ 17:36:39
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0