Jubel

Nu känner jag igen mig själv, var alldeles för pigg igår. Kunde sova en del inatt ändå (1.30-9.30 med några störningar då kroppen sa "färdig, let's do this!" jag ba "nee inte klockan 3 och inte klockan 6 heller.") Trött som ett jehu nu iaf. vill sova <3 ska försöka kolla på en film ändå efter detta inlägg.
Drog till stallet ganska omgående när jag vaknat där jag fixade iordning allt medan C och L red. Tog in Nicke, av med täcket såg då att han skakade rumpa, sol hela förmiddagen, torrt täcke och som sagt har jag sparat päls över rygg/rumpa, tycker allt han överdriver.. Han fick iaf på sig ett stalltäcke och lite käk så slutade han med de fasonerna.
När de ridit färdigt fick jag dit bremsen ganska smidigt men inte så "bra" klippte ena örat och han shakade lite så bremsen lossnade, fortsatte ändå med ca. hela pannan/mulen/runt munnen utan att han sa nej, började på det örat som var kvar och han stod fortsatt still :D Fick ta inuti med sax och lite halvdant men vad gör det? Sjukt duktig!
Gjorde iordning för ridning och red bortåt ridhuset, var några ekipage där när vi kom, men det tunnades ut under tiden jag red. Började rida fram i närheten av speglarna och varje gång jag red emot och kollade in oss så var Nicke rak som en spik! Både i trav och galopp. Den var mycket oväntad, eftersom vi inte ridit med spegel många gånger i våra liv och jag fått jobba med det förr.
Gjorde en del travökningar på diagonalen för att sedan samla upp honom i en högre form på kortsidan i början på passet. Hann även med halvcirklar i förvänd, skänkelvikning i skritt och trav-skritt-trav-halt-trav-skritt, gjorde en ryggning i en av halterna bara för att checka av, helt rak med eftergift.
Summeringen måste ju då bli; låångt över min förväntan, bra för då kan vi börja mycket längre fram än vad jag tänkt! Kommer lösa manegekort from. v.7 och två månader framåt, då får jag med både sportlov och påsklov då man kan rida dagtid. Tills dess, kondis, kondis, kondis!
Dagen till ära fick Nicke ha på sig sitt nya schabrak som jag fick i julklapp av Sophia!

Kommentarer
Postat av: Jessica

DET RIDHUSET!!<3<3<3

Svar: bästa!
Offbeat

2014-01-07 @ 12:44:45
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0