Making plans

Vet ni vad? Jag är sugen på att rida igen, det enda som stoppar mig är att det är nattsvart innan jag hunnit till stallet.. Känns iaf. bra med snart endast en natt kvar, lånade en sadel av en kompis idag, en äldre Kentaur (samma märke som den jag lånade sist som låg bra) som känns mycket rejälare i lädret och som sadel i helhet. Min bedömning var att den ligger helt okej med, hoppade upp och red några varv i den idag. Kändes bra för mig med, den är dock 17,5 och inte 17 vilket jag ska ha egentligen, men ska man ha en billig sadel får man ju inte vara för petig, viktgast är att den passar Nicke, för mig är det mer en vanesak.
Hann även klippa lite mer häromdagen tills skären la av IGEN, seriöst ska skicka iväg dom till någon annan denna gång. Så tröttsamt när man tänker att man nog hinner färdigt och ena sidan blir jättefin, sen börjar den tugga likt förbannat.. Inte mycket att göra åt.
Nu framöver är planen att börja rida igen, ordentligt, lösa manegekort på Riddersberg och träna kondis utomhus. Klippa klart hästkraken hade ju med varit gött och bli av med muggen. Ska ta en koll på tävlingsterminen med i dagarna och ta ut sadelutprovaren jag haft och göra med angående dressyråk.
Hepp, hepp ska återgå till bakibaket nu!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Jag ser fram emot utomhussäsongen, och troligtvis kommer vi kanske åka på många samma tävlingar och starta samma klasser under sommarhalvåret? Hoppas det iaf :):)

Svar: Japp fast jag her eventuellt en idé men tävlas ska det, :)
Offbeat

2014-01-04 @ 16:34:19
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: emelie

Tävlatävlatävla!!! Vill komma igång nu så vi kan börja åka på p&j sen!

Svar: tagga <3
Offbeat

2014-01-04 @ 21:21:03
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0