Maybe I'm wasting my time dreaming

Tre icke nya bilder på Nickes galopp i ungefär samma ögonblick i steget. Gillar alla tre, men det jag ska komma fram till är vilket skillnad det blivit på hela honom, men det man kan se med ögat är gångarterna och idag visar vi upp galoppen.
Inte bara jag som ser skillnaden va? Såklart blir det mer power i de flesta hästar ute på ett öppet fält, än inne på en bana, men detta är ju slående. Tror att han påverkats väldigt positivt av att numera ha en relativt stor hage och hästkompisar att leka med. Till saken hör även att jag för ~två år sen inte vågade låta Nicke springa så fort ute (eftersom han kan så mycket konster.) Det tror jag med spelar in, att jag vågar släppa bromsen ibland och bara låta honom gå så fort han vill, ibland ber jag till och med om lite till och det känns så himla skönt!
Minns ju så väl när jag var liten och sprutade grus på dom som låg bakom med Carisma och jag vet hur kul det var att släppa Aska eller Tristan de gånger jag red dom ute, då kände jag verkligen att detta vill jag kunna/våga göra med Nicke och nu är vi nästan där.
Nu måste jag verkligen sova! Jobb 7-15 imorgon, sheshe!

Kommentarer
Postat av: Noomie

Han ser ju ut som en helt annan häst!(': Klad hest!

Svar: Jaa så härligt att se och känna!
Offbeat

2014-01-25 @ 10:55:30
URL: http://lexx.blogg.se
Postat av: Erika

Åh vilka fina bilder! Vilken kamera använder du?:)

Svar: Tack! Nikon D7000 :)
Offbeat

2015-07-27 @ 23:08:00
URL: http://erikarider.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0