Sultans of swing


Fulklippning.se Pga. inga tävlingar och dumma skär fick Nicke ha kvar ett ländtäcke av päls. Vilken liten bulle han ser ut som på denna bilden btw.. Klippte färdigt centimeter för centimeter idag och nu är det bara lite huvud kvar, det tar jag imorgon med hjälp av Camilla. Har klippt bort ränderna med, lovar.
Blev ingen long eller lösgalopp utan jag red lite, fick lust trots mörker osv. så bara att passa på. Red i dressyrsadeln utan padd idag, kortade lädren ett hål och då blev den genast jätteskön och Nicke kändes VÄLDIGT avslappnad, jättefin i munnen och i sidorna, konstigt. Undra vem som ridit igenom honom åt mig!? Red inte alls länge utan såg bara till att göra några avsaktningar/igångsättningar skritt-trav, tog bara fyra i varje varv innan han gjorde dom riktigt bra. Galopperade något varv åt bägge håll, han var jättenöjd, gick fram och frustade, men liite lång i galoppen just.
Tog även tag i manen idag med, den var nästan färdigryckt bara av att jag kammade ut den.. Tovan deluxe, köpte en kam på Hööks som jag sett rekommenderas i en blogg, den var egentligen till hund och hälften av tänderna lossnade innan jag var klar, men ah den fick ju jobbet färdigt iaf.
Imorgon ska vi till Riddersberg för trim tänkte jag, 3 månader har gått sen Nicke flyttade och vi har ridit inomhus en gång och då var det på tävling. Sen på tisdag intervallgalopp x 3 den rundan jag red sist, har tagit hem runkeeper till telefonen så ni kan få följa med. Ska komma ihåg det imorgon med och se hur långt det är till ridhuset, lika spännande som vanligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0