White lines and lipstick

Såå gött att jobba till 22 ena dagen sen börja 6.30 nästa.. Vet inte hur jag tänkte igårkväll heller när jag ställde klockan på 6.10, blev liite stressigt.. Kanske kan jag vända tillbaka dygnet nu iaf. när jag var tvungen att gå upp. Igår gjorde jag inte det, men det passade ändå med vilodag för Nicke, hade bara inne honom och borstade. Stackarn hade skurit sig på isen, värdelöst när det är runt nollan, på vissa ställen går dom ju igenom och skrapar sig.. Inget allvarligt som tur var iaf.
Idag blåste det iskalla vindar så jag hade Nicke lös på banan medan jag plockade undan lite hinder, han var glad och tyckte det var skönt med bra underlag som man kunde springa på. Banan har ett lite för tjockt täcke gummifleece, men såhär års är det perfekt då det inte fryser lika snabbt/lätt. Fick i 4 brodd i vardera framsko med så nu är han redo för mer vinter än såhär. Ska köpa polarpads när lönen kommer med, så har man testat sen iaf.

När han hade brallat av sig blev det lite löslongering, han ville helst vara i vänstervarv men det gick ganska bra i höger tillslut med. Är era hästar såhär snälla/så vana vid att longeras?

Såg nu att Cougar town börjat igen och nytt White Collar.. Jag som skulle handla..

Kommentarer
Postat av: emelie

Åh Neal, hade glömt honom...

2014-01-17 @ 18:25:55
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0