Win some, loose some

Som sagt inlägg om gårdagen lovade jag ju så: Nicke fick longera sig i lugn trav några varv. Han har dubbla täcken, innethermo och utetäcke med 100g fyllning, står ändå och skakar på musklerna, vet att det är så de håller värmen men tycker inte det borde behövas. La på ett tjockare yttertäcke iaf. får se om det hjälper, dom står bara vid grinden och glor hela dagen, så vad ska man göra?
Åkte sedan bort till Linda och red på Cornelia som är Carros häst som är till salu. Hon skulle provridas idag så hon ville ut och röra på sig lite inför det. Frisk både trav och gaopp på rakan där borta och hon skötte sig. Känns nu att jag ridit två pigga hästar både igår och idag lägg på lite för korta läder på det så förstår ni kanske?
Jobbat igårkväll och idagkväll (haha) är sjukt trött nu men kanske ska kicka igång en film ändå.. Taggar inför imorgon då ska Nicke ridas och sedan ska jag möta upp Linda och två hästar vid Riddersberg :)
Gammal bild på fina hästen, rip.

Kommentarer
Postat av: lisa

Tack! :D Ja, visst är det!

Men faktiskt! Jag läste ditt inlägg om att hur Nickes gångarter också har förbättras, och jag känner exakt likadant med Conrad! Speciellt galoppen. Innan "rullade" han på i galoppen, inte speciellt taktmässig men det kommer allt mer och det tror jag också beror på att man kan både samla dom och släppa dom i större grader! :D

2014-01-28 @ 23:04:57
URL: http://lisacandemyr.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0