Bäst


Se och njut! Det gick såå bra idag, framåtbjudningen fanns väl inte riktigt där helt, men nog svarade han framåt iallafall! Bästa känslan hittills, i LBn slutade vi på 66.724%, väldigt jämna poäng programmet igenom, det var bara fyra starter i denna klass och vi kom tvåa med en placerad då. Såå roligt, kunde knappt ställa om mig inför LAn en timme senare, men även den blev fullt godkänd! Sex starter i denna klass och det var nog inte många denna helgen som hade varit nöjda med att komma just sexa, men med bara en LA tidigare i bagaget och mål att rida på över 60% så är vi väldigt nöjda med 62.105% regionalt därtill. Åh bästa Nicke, lovar att skriva mer när jag kommer hem ikväll men just nu vill mammi bjuda på efterrätt.
La-filmen vill inte bli delad här just nu visst så den kommer också ikväller!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vad roligt! :D Tänkte det var imorgon men så blir man helt veckovill när man jobbar så sjuka, omänskliga tider :P
Ser ju riktigt bra ut med ju. Fasen, det är nästan så jag med blev sugen. Och ja, det syns att han rör sig framåt.
Och nu ska jag vara helt ärlig; jag brukar inte "orka" kolla på en hel dressyrfilm utan hoppar fram lite i taget, haha. Men jag kollade på hela - och DET säger en hel del. Så himla fina! :):):) (och jag älskar Nickes sista blick innan filmen tar slut. Så sööt!)

Svar: Haha ja det där känner jag igen! När jag jobbar natt vet jag knappt om det är onsdag eller lördag ;)Vad roligt att vi var så snygga att du kollade på hela! Tycker du med ska starta, bara för att det är kul! Så roligt att få ett kvitto i handen på hur det gick, sen kanske man inte alltid håller med, men ändå. Satsa på div. 3 till våren, där är en salig blandning ekipage och skön stämning!?
Offbeat

2014-07-20 @ 20:42:35
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: emelie

Jättefin Emma, vill snart se lite galoppombyten i programen ;)

2014-07-21 @ 21:21:31
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0