Caramelldansen

Denna vecka kommer inehålla lika dålig uppdatering här tyvärr. Jobbar 14-22 idag sen 10-18 ons-tors 6.30-14 fredag. Imorgon ska jag hinna rida innan jobbet vilket jag såklart var tvungen till idag. Red ett sjukt seriöst pass ute idag. Har aldrig hänt innan kan jag lova. Skänkelvikningar över vägen, trav halt rygga trav. Skritt till galopp osv. Kändes okej men inte mer. Red igenom LB på banan och det var samma känsla där. Sporre, spö och graman imon? Aktivera, aktivera, aktivera och inte bli sur när det inte händer något.. Bra plan, snäll matte.
Nickes ena öga såg förjävligt ut idag, spolade ur det mesta kletet med hjälp av en spruta och han är verkligen gudasnäll, tog vaselin sen så kanske det inte sätter sig som en flugfestklump i tårkanalen.. Ska försöka komma ihåg att koka koksaltlösning att skölja med och ta med rena handdukar till mitt hjärta, hög tid att byta om och bege sig nu!

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hej vilken bra blogg det här är!! Kan inte du skriva ett inlägg om alla hästar du ägt genom tiderna :D intressant att veta om dem

Svar: Åh! Tack så jättemycket! Det är klart jag kan, men jag har bara ägt två hästar så det blir inte så långt ;)
Offbeat

2014-07-16 @ 13:13:18
Postat av: Jennifer

Jahaa jag trodde det var Nicke, Lucio och en till? :p

Svar: Lucio provred jag bara ett par gånger, Nicke och Carisma har jag ägt, sen har jag haft en del låneponnysar, den jag hade längst och som min egen hette Sabina! :)
Offbeat

2014-07-17 @ 10:01:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0