Fix

Idag tog jag mig en välförtjänt sovmorgon till kl 8.30, detta resulterade i att jag fick ta stallet efter jobbet. Blev ingen ridning idag men fick lite annat gjort.
Såhär såg ogräset till man ut igår -usch! Ryckte igenom den ordentligt idag, men sparade klippningen till en dag med mer tålamod, det blir bäst då har jag insett ;)
Undra vem som har varit där och käkat? Nicke visste inte vilket ben han skulle stå på när jag rengjorde för det var så skönt tydligen! Det är i virveln på underhalsen..
Han var även svullen i ena ögat så spolade med vatten ur en spruta och försökte pilla ut klegg med papper. Inte lika populärt, men han fick slicksten sen så det var okej.
Han fick även stå och vila och äta lite havre i boxen medan jag plockade iordning i mitt skåp, rullade upp 10 lindor och satte ihop mina träns med varsitt bett och bytte lite pannband och sånt. Gjorde även iordning ett såsom jag tänkte ha på eventuell tävling nästa Söndag. Det nya tränset fast med dressyrnosen på. Tvivlar starkt på att man får ha bling/nitar på nosgrimman på dressyrtävling.
Såhär typ, bytte även till Nickes favoritbett, det jag köpte för 6½ år sen på Hööks, sprengerbettet är han inte alls lika fin på. Han är inte lika mycket märkesnörd som matte. Han tycker även mer om den billiga dressyrsadeln än den dyra hoppsadeln ;)

Kommentarer
Postat av: emelie

Men nääää... pärlpannbandet på dressyrnicke ;)

2014-07-11 @ 22:35:01
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Evelina Blomqvist

Min häst blir precis uppäten på samma virvel, den stackarn. Han måste smaka extremt gott just där.. ;)

Svar: Konstigt har ett till rapporterat fall i den virveln, vad är det för gött där?
Offbeat

2014-07-17 @ 18:23:29
URL: http://evelinablomqvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0