Sorry, I'm not sorry

För dålig uppdatering här alltså! Helgen spenderades i Vansbro och Söderala. Jocke simmade simmet och jag missade honom helt från min fotoplats och i målet, så fail! Efter simningen bar det av 20 mil till för att nå Söderala där Jockes mor och far bor. Så skönt att vara där och verkligen bara vara där! Avslappning deluxe, någon annan ser till hästen och inget jobb på schemat. Nu bjuds det på desto mer jobb, har jobbat två dagar av sju i rad sen är jag ledig Söndag sen jobbar jag fem dagar till, men vet ni vad? Jag klarar nog det för sen väntar två veckors underbar semester!
Vi lyssnade på en ljudbok medan vi åkte alla milen och jag vill verkligen rekommendera den; Tunn luft heter boken. Den handlar om en av Mount Everest-expeditionerna katastrofåret -96. Sååå spännande och jag kan fortfarande inte släppa fascinationen över berget Mount Everest! Önskar jag själv hade fett med cash, kondition och kunde det där med bergsklättring!

Fick lite bilder av en annan tjej som var med på terrängen och även hon hade privatfotograf:

Här över de höga kabelvindorna, snygg underskänkel, så pro!
Över vagnen tog vi oss också!

Nicke var jag först hos idag, han var förvånansvärt fin i benen trots ny hage i Torsdags. Mer mat har hittills betytt galliga ben, men ok idag. Skönt eftersom jag haft dåligt samvete som åkte iväg direkt och inte höll igång honom. Red bara en liten sväng ner till Kabe, men vi var svettiga så det räckte och blev över efter det. Ska försöka rida tidigare imorgon, och hitta på något att skriva om med. Ska sova nu och försöka komma ur sängen kl. 6, lycka till till mig själv. Kommer aldrig upp ur sängen om jag inte måste pga. jobb.. Natti!

Kommentarer
Postat av: Jessica

ÅÅh! Jag vill ju meeed! Men så lyckas de boka in när jag inte kan... Jaja, det kommer väl fler gånger :) Men jag tänkte på en grej. För att få starta och tävla fälttävlan på riktigt så behöver man ju ha tränat två gånger i terräng (sist jag kollade iaf) - är dessa träningar så, eh, "seriösa" att de räknas som OK för ridsportförbundet eller vem det nu är som bestämmer? :)

Svar: Det räknas tyvärr inte, och två träningar beror nog på ekipaget. Jag hade behövt fler eftersom jag red med graman och åkte av osv första gången, haha!På Vissmålen räknas det inte eftersom de inte har något vattenhinder, men jag vet att Annika har planer på att lösa detta så man ska kunna ta kortet där nästa år förhoppningsvis! :)
Offbeat

2014-07-09 @ 01:16:54
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Nejmen, haha, oj! Klart det inte "räcker" med två träningar för att vara färdig men då anser dem väl att man har tillräcklig koll för att få starta och träna mer utefter det sedan :)
Det vore ju verkligen toppen! Hoppas det går att lösa :D

2014-07-12 @ 11:46:45
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0