We are all the winners

Nu äntligen är jag med på startlistorna inför imorgon! 13.16 och 14.19 startar vi! Jag är både taggad och nervös, det är en väldigt stor tävling, men som jag förstått det ska vi rida fram i nya framhoppningsridhuset och tävlingen går i gamla framhoppningsridhuset, hoppryttarinna var det här ja! Det ridhuset är 20x40 alltså kommer det inte vara några staket och dommaren kommer sitta på läktaren(?) eller så kommer banan vara avkortad någon meter, vi får se, dommarbiten kommer säkert vara något tittigt iaf. hoppas Nicke är på sånt humör att det taggar honom så han tänder till och inte på krypa ur skinnet eller stå emot humör.
Idag var han huuuur fin som helst! Red ute 20 minuter cirka, flyttade fram och tillbaka över grusvägen och gjorde halter, avsaktningar och igångsättningar. En del av fattningarna var verkligen wow-faktor!
Imorgon innan LB ska jag göra mycket fattningar och skritt/trav/galopp längningar samt halter. Men sen får han en god stund på sig att bara andas och samla krafterna igen innan det är dags för uppvisning. Sen är det ganska exakt en timme till LA då erbjuds han vatten och kläs på med lindor bak och skydd fram igen. Inför LAn blir det 10mvolter och skänkelvikningar och eventuellt något mer som kanske inte var så bra i LB-protokollet. Wish us luck!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0