Where the lines overlap

Äntligen, tjatig, japp, semester!
Efter jobbet åkte vi en lite shoppingrunda, jag hittade ett par jättesnygga shorts på XXLs rea. Inte fel när man inte tänkt handla alls, köpte en dressyrpisk med.
Lite stressad i stallet som vanligt, tänkte skynda bort till ridhuset för att träna med hjälp av spegeln, i bilen sa Jocke att det var synd att inte han kan mer eller att någon i stallet kan hjälpa mig. Hade tur idag så Sophia var i stallet och hade tid att kolla in mig och Nickus, så vi höll oss hemma på banan.
Det kändes bäst hittills, så himla skönt, lite mer bjudning, sug och tramp i honom. (Inga sporrar, specialbett eller graman.) Red igenom båda programmen och filade sedan på skänkelvikningarna som känns tusen gånger bättre än "förr." Sist jag red LA var ju i Oktober då fick jag 4 och 5 på skänkelvikningarna, är nöjd med allt som är en förbättring på den punkten. Ryggningen kommer nog att dra ner lite, man ska rida in vid B halt vid X rygga ca. 6 steg, sen fram i trav, alltså ingen hjälp av någon vägg, då är det väldigt svårt att backa rakt har jag insett hehe..
Hoppas, hoppas, hoppas att han är på någorlunda humör och går lite fram, hade varit så kul att få testa på det på tävling!
På framridningen på söndag ska jag göra mycket skänkelvikningar för dom blir bättre ju fler jag gör, även tiometersvolterna ska nötas. Eftersom våran bana är ganska djup så blir det väldigt jobbigt att göra så små volter, så jag känner faktist att jag inte riktigt kan öva på dom för mycket hemma. Rygga ska vi inte göra förrän vi är på tävlingsbanan, gav oss senast en 6a, att inte öva och bråka innan alltså. Han vill av någon anledning helst inte rygga och det blir bara sämre ju fler gånger man gör det..
Yiiiiha, jag hoppar här matte, komsi!
Ett smakprov från terrängen, när Nicke ba: "nu får du fan ge dig, din mes."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0