All time high

Resumé av gårdagen innan vi skriver om dagen idag då: Linda hade ridit färdigt sina när jag anlände, så vi drog ganska omgående till Charlies där jag inhandlade luva och schabrak (eftersom det inte fanns någon sandfärgad luva fick det bli ett nytt set.) för under 400:- Eskadronschabrak och Scarpatimössa. Gillar!
Red sedan typ 15 minuter, tog fyra språng vilket han skötte galant. Badade av honom i regn och åksskuren som var, varför inte lite extra vatten liksom? Putsade flätade och lindade, allt i egen takt, så skönt att komma igång tidigt och kunna vara noggrann och låta allt ta tid <3
Hämtade sedan hästskötar-Elin som sov över här för att kunna hålla Nicke medan jag fotar, kul jobb ;)
Såå fina i blått, och pannbandet jag fick av Emelie som krona på verket!
Framhoppningen till 100-klassen var det sämsta på hela dagen, Nicke ville verkligen inte kliva av stort på oxern så han satte sig i den två gånger. Bra uppladdning, Linda funderade nog på vad fan hon hade tackat ja till. Hehe.
Dom hittade iaf. ett sätt att samarbeta och Nicke går alltid bäst om den på ryggen är lite arg på honom, alltså satt nollan, en sväng i omhoppningen blev inte som tänkt, men det räckte ändå till en fjärdeplats! Mäkta stolt matte kan jag lova. Hann ju bli ganska nervös när han stannade så bestämt på framhoppningen.

Sista i grunden, sen fram på fem istället för sex språng, say whaat?
Sann omhoppningsanda här alltså!
Lastade in honom eftersom Linda hade fler hästar på lut så fick Hoppsan ta emot Nickes rosett. Det var han lite besviken över men lät det inte synas. Han är ju en karl.
Varm och svettig dag gjorde att studsen i hovarna bara räckte till att vara fin på framhoppningen inför 110. Nejdå nu överdrev jag, två bommar föll, på tvåan kom han nära och med den nyfunna farten blev det svårt att hinna med allt, på femman kunde han dock mycket väl lyft på hovarna lite mer.
Han var nöjd med sig själv och Linda blev inte avskräckt, jag är mycket nöjd! Så kul att få titta på för omväxlings skull. När vi kom hem fick Nicke den bästa belöningen en häst kan få tror jag. Bli utsläppt bland massa gräs och kompisar och får sova ute för första natten i år.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fin häst du har :) Fotade du andra ekipage på tävlingen? (:

Svar: Tack så mycket! Fotade bara de jag känner men om du ser mig på fler tävlingar så kan du be om att bli fotograferad :)
Offbeat

2014-06-03 @ 22:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0