Always on my mind

Effektiv dag, längesen jag fick skriva det, men nu äntligen, efter en lagom lång och välbehövd sovmorgon blev det omelett till frulle för att sedan åka förbi öxnehaga innan stallet. Där lagade jag mitt röda scapa-schabrak, trädde symaskinen själv och förvånades över att jag visste precis hur man gjorde utan att fundera.. Det blev bra och jag sydde ändå bara dit kardborren som släppt lite här och var, så det syns inte sen när det ligger under sadel. Tänkte ha det imorgon tillsammans med de nya gråa ridbyxorna och röd piké.
Tittade till Nicke på betet och tog sedan med Soie till stallet, hon är allt en bökis att hålla på med. Van vid "stilla (och framförallt tyst) som ett ljus" Nicke ju. Red en sväng på banan bara så hon blev avslappnad och tog tre skutt. Tvättade av hennes svans och brunstkletiga bakben samt putsade bort några gräsfläckar. Gjorde även utrustningen ren och fin samt packade ner det. All set for tomorrow then! Ska bli kul, längesen jag var iväg och hoppade nu och extra spännande på "ny" häst.
Har även hunnit byta lakan, hänga upp gardiner, diska och städa köket. Skönt att ha det gjort innan nätterna kickar igång på Måndagkväll. Det blir inte mycket gjort då mer än det man måste.

Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Bra jobbat! :D

2014-06-21 @ 23:51:32
URL: http://HTTP://framtidensjurist.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0