Break free

Tjaa.. Vad har hänt sen sist egentligen? Tog in Nicke i stallet (för första gången sen dom blev släppta i skogshagen) i Måndags, märkte då att han inte bara var lite gallig utan mycket, longerade några varv, visade inget i höger varv, men pyttelite markering åt vänster. Han fick då sova i vinterhagen där betet inte är lika bra, det gjorde susen så i tisdags åkte det på lindor och annan utrustning så vi kunde ge oss ut på en lite tur i skogen. Då hade han vilat en vecka, så det är väl egentligen dags att köra igång honom igen. Han fick gå kvar i vinterhagen en natt till. Nu är ju det odlade uppätet på betet så jag hoppas att det inte ska komma tillbaka. Han kändes fin i benen idag. Ska lägga upp ett konditionsschema för Nicke med början nästa vecka. Han ska bli biff och orka hur länge som helst så det så.
I Måndags red jag en D-ponnyn som står i stallet för ridning inför försäljning, blev lite filmat och lite bilder. Längesen man red ponny, alltid lite lustigt att vänja in sig på så korta stappliga steg haha.
The longest day, danskimporterad dressyrponny.
Igår red jag på Soie en sväng eftersom det vankas tävling på Söndag, testade min sadel och det kändes väldigt bra. Tycker min skänkel hamnar lite fel i Pessoasadlarna, så det känns bra att min Butet ligger fint på henne med. Hon var superfin från uppsittningen så jag red inte speciellt länge, rullade över ett kryss ett par gånger. Sedan mötte jag upp Camilla på Ryhov där vi hälsade på stackars Linneá som krossat hälen och väntar på operation.
Får se om jag bygger upp någon liten gympaövning imorgon till Soie, men lutar åt en uteritt. Kanske kan jag lura med mig Emelie på Nicke?
Har en natt kvar nu så idag blev det faktist ingen ridning, resonerade som så att jag har hela helgen på mig och får väl rida två då när jag är ledig. Var på stan idag på jakt efter skor som passar in på ett bröllop, ville ha vita och inte över 400 helst, jag menar hur ofta kommer jag använda dom här?
Ordinarie pris 499 nu 299, som hittat! Blir en blåblommig klänning och vit kofta till det. Mötte även upp Linda idag för presentletning, köpte ju då en present till bruden inte till paret, men jag kan inte vett och etikett och känner ju bara the bride to be. Hoppas det godkänns!

Dagarna går i ett som ni hör och när man kommer iväg till stallet 16-17 på eftermiddagen och börjar jobba 22, så finns inte mycket tid över till datorn. På jobbet är det rätt mycket att stå i nu med så det blir inte mycket slösurf där heller. Nio timmar to go sen jävlar väntar ledig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0