Do me with a tommy gun

Startlistorna har kommit inför Söndag, i dagens första klass LC:2 rider jag som nummer två, kl 9.08. Lagklassen går i LB:2 och där startar jag *trumvirvel* 14.16. Ja, i dressyr kan det vara värre, det är inte ens många starter för dagen, men fem timmar när man är hoppryttarinna..
Idag har jag i varje fall fått grymt mycket gjort! Började med att köra Jocke till jobbet så jag var uppe i tid, satte mig med jobb-e-kurserna när jag kom hem, så nu är dom ur världen för ett år framåt. Vidare åt jag frukost tillsammans med Hank Moody, för att sedan plocka i ordning här hemma och sorterade smutstvätt inför tvättiden. Åkte till mammi och åt lunch och var sedan och kollade på gardiner, för att avsluta med att släppa av henne vid bussen. Vidare mot stall där jag plockade iordning grejerna som var med på tävling, bar bort alla hinder på banan och red sedan igenom båda programmen. Skrittade igenom LBn som framridning, sedan red jag igenom båda programmen två gånger var, "på riktigt."
Han var riktigt skitfin faktist, första ordentliga trimmet på lite för många dagar, men inte kändes det. Imorgon blir det Riddersberg om det inte hällregnar, då får vi se vad det blir. Har bokat in Emelie för lite filmning av programmen, då kan man ju öva utan häst och se vad man behöver förbättra.
Efter stallet har det varit lite lugnare fart på mig, bara tvätt nu då, som ska hämtas snart. Och hängt upp en gardin, äntligen, bara tre fönster kvar då. Kan fan inte bestämma mig för hur jag vill ha det. Att det ska vara så svårt!?
Rätt nöjd med att få gå på bete!

Och innan jag ens tryckt på publicera så är det bara tre timmar mellan mina starter, det är bra att känna tävlingsledaren! (Visste om att det fanns en strykning så bad att få bli uppflyttad dit.)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0