I thought you said that you'd come find me

Sitter här med lite halvdåligt samvete, regnade satan innan när jag tänkte åka mot stall, men nu har det varit fint igen i ett par timmar, hade det inte varit jobb kl 7 imorgonbitti så hade det blivit ridning nu på kvällen.. Som om det hjälper att skriva så..?
Åkte alltså inte dit alls idag, imorgon får ridbyxan följa med till jobbet! Så det blir av. Farligt att ha hästen på bete, då måste man ju inte åka eller be någon mocka ens..
Mycket på jobbet det senaste, de andra två girlsen som också brukar göra delar av "mina" beställningar/sysslor har inte varit på jobbet på ett tag nu och jag går fan under snart. Har aldrig förr längtat såhär mycket efter att få gå på nattveckan och inte behöva tänka. Hade lite breakdown igår men det löste bästa Lisisen såklart! Dessutom har det börjat otaligt många nya nu inför sommaren, det är kul, visst, men det tar även mer tid och hjärnkapacitet än när man är 2-3 som vet hur det ska gå till.
Ska hoppa in i duchen nu och sedan sova ovuxet tidigt. Anmälde Soie till Forserum idag med, hon får gå 70 och 90, ska bli minst sagt spännande! Tänkte hoppa henne över dessa höjder imorgon, känna på formen lite, var ett tag sen jag red henne nu ju, sen på lördag får hon nog bara komma ut i skogen och röra lite på sig i skritt och trav-jogg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0