I'm sorry, that'll never change

Finally väntar en ledig dag och den innebär tävling! Det var längesen sist, februari närmare bestämt, förra dressyren var i Oktober. Sååå taggad! Ska äntligen få använda min blingskjorta och blingskärpet <3
Jobbet gick snabbt idag och därefter åkte jag förbi Charlies, köpte ett par nya Pikeur Lucinda, bästa ridbyxorna! Mamma har lovat att bjuda på dom, tack! Jocke ringde när jag just parkerat utanför och det visade sig då att han var på Maxi, sammanträffande? Hör och häpna så kom han in en sväng och köpte "show socks" från kingsland, och en "knoppkam" till mig. Tackar för det med!
Köpte även ett par vita handskar, skillingarydsalva och en flyveil. Bara att passa på när det är 25%. Charlies-Nettan visade mig en film på Cajsa (häst jag och Erica ridit in) när hon hoppade 130 felfritt i Grevlunda! Så roligt att se hästar man haft å göra med, dock tänker jag alltid på dom som spända, outbildade treåringar så det är svårt att fatta att dom faktist inte är det idag.
Stallet var ganska snabbt överstökat även om jag la typ en halvtimme på en fästingjävel, den sprack när jag försökte ta bort den, sen var det lögn att få bort den eftersom den var helt platt. Försökte både med pincett och dån där ögla.. Får se om jag lyckas imorgonbitti. Red en kortis med, han kändes sådär, men det är bättre att rida länge innan första klassen imorgon, än att rida länge idag så han är "trött" redan vid uppsittning. Tror jag iaf. hehe. Lite bra med eftersom han gått så hejdundrande bra i veckan så att mina förhoppningar skjutit i höjden, (som vanligt) så det var nog bara bra att han tog ner mig på jorden igen hehe. Har putsat och packat allt men Nicke fick ingen speciell rengörning, svansen är redan ren och ju mer man gör idag ju skitigare är han väl imorogn, right? Åker dit till 7.30 typ, ska lasta senast 9 så han hinner bli både ren och knoppad :)
Nu ska jag försöka komma i säng snart. Håll tummarna för oss imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0