Newlyweds

Mm tjena va gott jag har sovit i soffan, smakar blä i munnen. Svårt att vända tillbaka dygnet, vill bara sova och sova och sova mer.
Började dagen med stall, Soie visades för kund idag så jag behövde givetvis inte rida henne. Tur att hon har gått korta pass med mig det senaste, (pga regn) annars hade det känts viktigare med en lugn dag för henne idag innan tävling imorgon. Hämtade in Nicke från hagen och han såg ren ut när vi travade mot stallet, inte för att man kan kolla jättenoga när man cyklar jämte men, men, såg pigg och fräsch ut. Borstade en ordentligare stund än vanligt så han fick torka till lite och sen skrittade jag fram 15 min. ute. Emelie och Osa mötte upp på ridbanan, hon såg lika lite hälta som jag, och både hon och Linda som jag pratat med idag är eniga med mig; en sån liten hälta på bara böjt vänsterspår och knappt då, rider man antingen fram eller bort. Alltså antingen blir det värre för att man rider och då kollar man självklart upp det, eller så försvinner den för att man just håller igång hästen.
Blir nog bra det, var inget bada-häst-vänligt-väder idag så nöjde mig med att putsa sakerna och packa inför morgondagen.
Tog med mig Osa hem efter stallning, gick promme och sedan gjorde jag mig lite snygg inför bröllop i skogen utanför Mullsjö/Sandhem. Vackert var det men jag kunde knappt inte kolla på Mathilda eftersom hon grät och så gråtmild som jag är så smittar det ju av sig!
Riskastning!
Jag och min bestie <3

Åker upp rätt tidigt imorgon, typ till klockan 10 iaf. och badar då. Får nog sikta på att vara i Forserum strax innan ett, hatar att inte veta alls, ponnyhöjder tar ju längre tid än häst med alla prisutdelningar och höjningar men ah, svårt att veta helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: emelie

Lipade gjorde jag med, såklart.

2014-06-29 @ 21:47:23
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0