Some of these times


Inne på framhoppningen, när jag hade skrittat bort dit från parkeringen så fick startnr. 6 gå in och vi hade 7, hehe bra timing.. Dom har ändå inte någon framridning och det blir mest spänt att försöka rida fram på en gräsplätt med 15 andra ekipage så det var nog lika bäst. Möjligt att jag hade önskat lite längre tid väl därinne, en sen strykning fick det att gå ännu snabbare tills det var vår tur.

Hoppade kryss, räcke, oxer, två gånger var i den ordningen. Kändes fint och inte alls lika motigt som sist. Såhär som bilden över visar hoppar hon när hon får komma i perfekt läge/ lite stort (och vågar gå av där).
Ettan på banan, tvåan var ett räcke som vi kom lite intill men det gick fint, till trean var det lurig väg och vi kom verkligen i sämsta möjliga läge. Eftersom jag inte hade med mig henne i svängen så gick det inte att få fram henne på ett mindre utan vi kom nära, jättenära.
Såhär fint var ändå uppsprånget, men vi lyckades landa på bakbommen. Inte lätt att vända runt helt i ett sånthär språng när man är bebis. Stod ju ungefär still efter den här landningen:

Vi tog oss tveksamt över fyran som turligt nog var ett räcke.
Bästa språnget kommer av den bästa avsprångspunkten. Synd att detta hinder var vänt åt fel håll bara ;)
Sexan, lite intill men bra språng ändå, hade lite mer fart med oss här. Dock tappade jag lite balans i landningen.
Återfått balans, sikte på sjuan HAHAHAHAHA! Ser helt vild ut ju!
Nästa rivning kom här, lite obalanserat från bådas sida och nära. Inte mycket att säga om.
Åttan gick smärtfritt den med och i mål kom vi!

Kritik tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0