The grouch

Inloggad på Tävlingsdatabasen och svär över att det inte går att göra en expressinsättning för att anmäla Soie till 90 cm i Forserum på Söndag. Kommer bara felmeddelande så får väl helt enkelt vänta på att pengarna förs över..
Fick lönebesked nyss, inte illa må jag säga, så något positivt, ska köpa två nya däck, flygbiljetter, nyckelskåp och ett träns. Så det så!

Scrollat runt bland kommande tävlingar, finns inga "bra" tävlingar inom den närmsta tiden känns det som. Bra som i lagom långt att åka och bra klasser i dressyr för mig eller bra höjder i hoppning på tävling Linda ändå tänkt åka på. Får huvudvärk eftersom jag inte vet säkert hur jag kommer jobba. Jag vet inte när/hur/vart jag och Jocke tänkt åka under våran gemensamma semester. Tänkte vara spontana med en sista minuten, alltså vet jag absolut inte datum. Bara nångång under v 30-31. Hoppas Div. 2 dressyren blir av så jag får rida där iaf.
Även planer på mer terräng-träningshoppning på Vissis.

Hoppas jag är hemma sista helgen på semestern då Eksjö har tredagars hopptävling, kanske kunde vara en eventuell 120 debut där på Söndagen. Får kolla med Linda på Lördag när vi ska på en gammal klasskamrats bröllop!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Så fin hon är! :D Hade en liten lätt fundering att också åka till Forserum men struntar i det och tar och åker på P&J på lördagen istället. Men lycka till där! :D

Förresten, jag är ditt allra trognaste fan men läser slaviskt via appen = kan inte kommentera? Tycker det är riktigt drygt att man inte kan det (eller så är det bara jag som omodernt nog inte vet hur man gör?), så det så. :P Så fortsätt skriva, ofta och mycket, så jag har något att läsa när jag hinner :D

Svar: Vilken dålig app! Jag kör genom bloglovin och då kan man ju gå vidare till inlägget och kommentera! ;)
Offbeat

2014-06-26 @ 02:41:48
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Åfasen, är det också en app eller hur fungerar det? :P

Svar: Jag har det både på datorn och telefonen så följer man dom man vill och går in på originalinlägget därifrån :)
Offbeat

2014-06-28 @ 16:28:00
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0