Troublemaker

Idag fick jag tummen ur och åkte mycket riktigt till stallet direkt efter jobbet. I stallet stod Linnea och Camillas hästar, men ägarinnorna var nowhere to be found. Funderade inte mer över det utan byggde upp en kryssoxer och ett räcke på banan, på varsin långsida, såg ut som en typisk framhoppning.
Precis när jag var klar med bygget kom två flickor på varsin häst, dom hade varit på tur på Sophias pållar, så jag fick Soie framriden och klar. Inte helt fel om du frågar mig, la några varv på att rida ihop oss, sen skuttade vi över hindren, gick fint, oxern var lättare än räcket då hon tryckte sig lite år sidan mot räcket, som att hon kunde tänka sig bryta ut bara jag lät henne, vilket jag förstås inte gjorde. Oxern var inga problem en endaste gång dock. Fina hästen!
Båda hindren låg på ~90 på slutet, räcket petade vi då, men oxern flög hon över med lätthet två gånger. Hon var liiite tjurig i galoppen, så fick inte riktigt till den innan räcket och tänkte att på söndag kommer mina tävlingsinstinkter säga rid, även om det kanske kommer en spark eller bock, här läggs inga volter i onödan, pay and jump eller icke! ;)
Ledde bort både Soie och brorsan Sodi till betet efter avslutad ritt, Nicke och mamma Heidi kom och mötte oss och jag var förstås tvungen att öppna grinden ordentligt för att båda hästar skulle in i hagen. Vad tror ni den gule gör då? "The grass is always greener.. Hejdå matte!" Lunkade helt sonika ut ur hagen.. Morr, fick iaf. då tillfälle att känna igenom honom ordentligt, han är väldigt gallig men jag väljer att skylla på hans nuvarande kost och inte fundera så mycket över det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0