Waiting for a chance

Jobb 6.30-14 idag. Under tiden har Nicke fått nya skor, det behövdes verkligen. Var tveksam till om de ens skulle sitta fram till tävlingen i Söndags, så det var verkligen på tiden. Har även kollat upp så att släpet är ledigt på Söndag. Nicke måste ju numera åka brett vilket gör mina valmöjligheter ännu mindre och snålare än innan. Hade varit så skönt att ha ett eget, men det har jag inga pengar till och jag är redan skyldig pappa två bilar. Kul, älskar att tänka på det.
Just nu väntar jag på att min bil ska komma hem så jag kan åka till stallet, ska linda och snygga till Nickelusen och sedan ge mig bort till Riddersberg där Emelie möter upp. Blir nog mest trim av LB:2an eftersom jag behöver stor bana för att pränta in den ordentligt! Visst man kan öva in ett 20x60 program på liten bana, men när man har en lat häst som kräver sin ridning så blir det väldigt stor skillnad när man ska länga 15-20 meter till på diagonalen osv.
Detta är ur LC:2, (bilder lånade från stallbacken) tycker det är VÄLDIGT svårt att hinna med här. Så detta ska slipas på inför Söndag med, men 20x40 bana har jag ju som tur är utanför stallet!
Förresten känns det knappt som min rygg vill rida alls idag, har inte tänkt på det när jag stått upp på jobbet, men nu när jag satt mig ner = aj!

Kommentarer
Postat av: Emma Wahlström

Du kan ju köpa min transport med aluminiumgolv :) bästa priset kompis ;)
//Emma :)

2014-06-04 @ 16:17:00
URL: http://HTTP://framtidensjurist.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0