We are done

Efter avslutad ritt knäppte Emelie ett par bilder, Soie kom verkligen till sin rätt i knoppar och luva. Jag var nog den enda som var så ambitiös dock, såg ingen annan häst med så fin frisyr.
Dagens resultat; 8 fel, två nedslag. Bästa rundan hittills på tre försök, inte helt framme, men mycket mer än sist, utan tvång. Rivningarna kommer när vi kommer för nära, jag ser det, men hon behöver lära sig både att fortsätta framåt och att backa av själv och man kan inte bromsa en häst som inte tänker tillräckligt mycket framåt. Alltså får hon gå kvar i sin galopp, en av rivningarna var lite onödig, jag kunde nog ha rätat på mig lite till och gjort det enklare för henne att få plats. Men trean var en oxer i en svår sväng (för att vara 90 cm,) landade i fel galopp efter tvåan och ja det sket sig helt enkelt. Men hon är så modig och så duktig! Bara roligt att sitta på och Sophia är ju mer än toppen hon med ;)
Fin som snus är hon ju iallafall! Bilder från banan och förhoppningsvis en film kommer senare ikväll, nu väntar middag på Öxnehaga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0