Woopido

Inte van att jobba morgonpass såhär många dagar i rad, stubinen är kort och orken existerar inte. Det är "bara" imorgon med och då får jag ju iaf. en halvtimme till sängen.. Min första start på Söndag är nu flyttad till 10.46 så jag behöver ju iaf. inte gå upp omänskligt tidigt. Men sovmorgon får vänta på sig till Måndag och riktigt ledig är jag inte förrän på Tisdag. Längtar!
Idag vilade Nicke och jag var rätt lat i stallet, tvättade bakbenen ordentligt, han har nästan vart lite skorvig under skydden det senaste. Skurade med hibiscrub och skurborste, sen var det stopp i avloppet så då tog jag inte frambenen, orka gå ut och ställa sig liksom..? Putsade av sadeln ordentligt vilket den behövde, såg dock att den var lite trasig i en söm, alltid tråkigt men bara att hålla koll på så det inte går upp mer antar jag.
När jag lämnade stallet kom jag att tänka på att jag ju vill ha min svarta hjälm på söndag eftersom min dressyrkavaj är svart. Jobbigt att den var i Tunabo då, åkte dit exprä för den och fick inte alls min lugna hemmakväll som jag hade tänkt. Så kan det vara, visade träningsfilmen för Pia hon tyckte det var super förutom att han är lite rak. Ska tänja iegnom honom lite imorgon, inte för hårt dock, inte roligt om han har träningsvärk på söndag ju ;)
Annars funderar jag mest på hur det ska gå att ta Nicke direkt från hage till tävling, utan det obligatioriska kvällsbadet och flätandet som gör att han vet att något är på g! Han har (peppar, peppar) hållt sig väldigt ren hittills under en vecka på bete och jag tänkte bada av framben och "sadelområdet" imorgon.
Finaste vackra!

Kommentarer
Postat av: emma

Hej! Vilken fin blogg du har!
Jag var och fotade en arabutställning, gå gärna in kolla på bilderna och se om du känner igen några. Kommentera gärna vad du tycker om bilderna :) Kram

2014-06-07 @ 16:17:19
URL: http://bilderbyemma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0