Irreversible

När Nicke hade fått sitt åkte jag förbi Linda red är Enzo, fyraåringen som jag ridit en gång innan.

Finns en anledning till att bilderna i vänster varv blir bäst, höger är väldigt läskigt på många sätt och det mesta är då konstigt, så då ser han inte såhär avslappnad ut helt enkelt.
Vet inte om detta är hans första uppsuttna galopp (eftersom han som sagt varit runt en del innan han kom till Linda,) han skötte sig utmärkt hur som helst och gjorde det lugnt och bara några språng åt gången. Duktig kille! På Lördag kommer hans ägare och ska titta när jag rider honom och sedan ska han åka hem till sig.
Hängde på Junior idag också, det känns som att bara man förklarar och visar en gång vad man vill och menar så förstår han och kommer ihåg till nästa gång. Absolut inga problem idag.

Just my heart

Detta hade jag och Nicke för oss idag! Mycket galopp blev det borta runt Riddan och på travbanan. Så kul! Lite halvlam på banan, men på rakan efter 5 km-markören då jävlar kan jag säga att han ville framåt, såå häftigt att lata gamla bus-Nicke faktist vill springa så det smattrar om oss. 8 kilometer red vi och 50 minuter tog det, brukar du använda Runkeeper eller någon annan liknande app när du rider? Tycker det är skoj att kunna ha såhär pass mycket koll måste jag säga!
Travbanan och blåsig man/lugg.

Money for nothing

Lika lång dag idag med och mycket stressigare än igår. Började bra, höll tiden som planerat och var där i god tid innan träningen. Men allting efter själva ridningen tog såån tid, hann knappt hem och byta om innan jobbet och då skulle jag dessutom äta mcdonalds hade jag tänkt. Burgaren fick slabba ner mig och bilen och sen åt jag häften av pommesen innan jag åkte till jobbet. Väl på jobbet var jag riktigt otaggad och mådde halvdant, plus att jag skulle stressa igenom en stor beställning också. Har iaf. fem lediga dagar i sikte, ska bara jobba lite till först ;)

Men över till något intressantare; dagens ridpass för Svante Johansson, jag har aldrig ridit för honom innan, men han har ju haft en trogen skara häråt ett tag nu. Har hört både bra och dåligt sedan innan och idag fick jag alltså bilda min egen uppfattning. Berättade redan vid "presentationen" av oss att mitt problem är att hitta en bra galopp, men när jag gör det så sköter hästen sig. Ungefär så iaf. Tror man tjänar en del respekt på att säga vad ens egna problem är, inte "vårat" eller än värre berätta om hästens brister. För hur många gånger är det egentligen hästens fel att det blir fel? Svante berömde tom. Nickes inställning under träningens gång!
Vad hela träningen gick ut på var för min del lite oklar, vad vi hoppade ser ni ju på ett ungefär på filmen. Nicke skötte sig jättebra och vi hade lite fart under hovarna mestadels. Tror vi fick fyra stopp under hela träningen, stoppen kommer när jag inte är övertygad tidigt nog om att det går och inte säger fram tillräckligt tidigt. Alltså han kommer för stort, med för lite övertalning och jag ger honom inte bästa möjligheten genom att rida på framåt i tid.
Det var inget fel på träningen eller upplägget egentligen, men när man betalar 550 spänn för att rida för en landslagsryttare så är ju förväntningarna ganska höga. Det räcker med dom orden va?
Har fler filmer som jag nog kommer visa för er såsmåningom, nu ska jag sova!

Show me


Okej snabbinlägg kommer här! Måste sova för imorgon kl 9 ska jag rida för Svante Johansson i Toveryd! Åkte hemifrån 6.10, kom hem kl 21, kommer sova gott inatt iaf. Efter jobbet åkte jag till Linda, red Kitty först, hon var jättefin tills Linda tyckte vi skulle jobba över lite bommar och småhinder. Då blev hon övertagg och efter att hon varit i ett hinder en gång så var det kaos i hjärnan. Gick godkänt till slut iaf! Kommer nog få göra mer sånt med henne hoppas jag. Fick inte klippet att bli något annat än hela min YT-kanal men det kommer ju först iaf.
Red sedan Enzo, lite nervig unghäst som vart runt en del och nu landat hos Linda, vet inte om han är 3 el. 4 men jag är den femte som "rider in" honom. Han är ju travad på och det gjorde även jag idag, men uppsittningen (uppsittningarna) var ingen lätt lek sa han. Gick bra det med iallafall :)
Tog sedan Junior som är den bekymrade unghästen, han fattade vad vi ville och idag hängde jag på honom och vi gick några steg. Så det får man ju också kalla bra!
Nicke blev borstad och ompysslad inför imorgon, pysslade även om utrustningen och packade. Måste åka 8 så borde vara i stallet kvart över sju.. Gå upp 6.30 då, det får bli bra, sovmorgon mot idag ju! Natti!

Fuck


Denna uppsynen är det jag snackar om!
Dessa bilder är från april 2013, igår när jag borstade märkte jag lite förhårdnad där, inte skav men inte lika mycket päls som i övrigt. Fick lite kräkssmak i munnen och började nästan gråta. Vet inte vad jag gör om detta hemska kommer tillbaka! Snälla håll tummarna för vår skull.
La en mjuk handduk mellan gjorden och Nicke idag, för säkerhets skull, men om det är samma som sist, så vet jag att det inte finns något jag kan göra, mer än att vänta på sommarpälsen.

If I only had the heart

Idag har jag ridit Cezar, 185 cm stor! För att läsa mer om honom och min bästa vän Emelie rekommenderar jag ett besök här. Tycker det gick bra, har var trevlig men med lite humör och hade lite svårt för att ta jämnt stöd i handen, allt eller inget helst, men hittade rätt läge ibland. Önskar dygnet hade fler timmar och att bensin var gratis för jag skulle verkligen vilja hänga med Emelie oftare!
Bjuder på lite bilder istället för en lång berättelse, vädret var verkligen helt bananas, regn, sol, regnbåge och hagel, samtidigt!
Bäst att ta i när "krysset" blev ett "räcke" ;)

Vi åkte sedan vidare mot Nicke, bestämde mig för att hoppa lite eftersom jag eventuellt ska hoppa för Svante på Tisdag. Har inte hoppat Nicke sedan tävlingen i Värnamo.
Försökte räkna ner galoppsprången i anridningarna för att Emelie påminde mig om den övningen, stämde faktist de flesta gånger ända från fem och neråt!
Här kom vi i typiskt "ett till eller stanna läge" men Nicke klippte i jag hängde nätt och jämt med!
Tycker det känns och ser ut som att Nicke har ändrat både uppsyn och inställning till hoppningen nu. Han ser liksom nöjd och glad ut, inte besvärad och bekymrad.
Kommer ett tidsinställt ikväll om varför jag har en blå handuk vid sadelgjorden och det kommer vara långt ifrån lika roligt som det här inlägget.

Hours

Låång dag, har fastnat framför en film nu så kör en liten dagsrapport från soffan! Började med jobb 7-15 följt av ridning av Nickodemus vi red svängen bortåt Kabe som bjuder på galopp när man vänder hemåt. Red förbi en trädgård med en eld och tre pojkar på studsmatta, lite spänd häst där ja.. Men när vi galopperat förbi och jag släppte honom bjöd han på en sån jävla smatter i backen galopp så ögonen bara rann! Bra ända in i själen <3
Drog sedan bort till Linda där jag som planerat red Kitty som tyckte det var en fantastisk idé, galet pigg och stark men jag kom till ridning och hon till arbete tillslut. Jobbade även med Junior på gången stod på pall och hoppade jämte, var allmänt jobbig men han skötte sig! Får se vad jag hinner med imorgon utlovar bilder och mer ingående tjöt då!

Capricorn

Idag bidde det inget ridet, jobbade favoritpasset (på tvärtomspråket) 11-18, kom verkligen inte ur sängen imorse, vet jag att jag inte måste så blir det lätt att jag snoozar lite för länge.. Igår dock blev det en trevlig runda med både Bittan och Camilla. Vi red en tur som tog ca. 50 minuter, den bjöd på det mesta, tom. ett språng över en stock! Roligt tyckte Nicke som var jättestark, jag var riktigt arg på honom första tio minuterna med förresten, eftersom jag inte var riktigt klar när resten var det så fick Nicke inte gå ut samtidigt för uppsittning, men han tog sig friheten att följa med dom och ta en liten galopp i sommarhagen mittemot stallet. Kan säga att då kokar det över i hjärnan på mig, så får man verkligen inte göra hur livsglad man än är!
Provade även pannbandet som var lite för kort och hållarna var tyvärr svarta, så jag skickar tillbaka hela alltet helt enkelt, så får ni se bilder när det är perfa! Blingar så in i satan iallafall!
Imorgon jobbar jag till 15 och då väntar ridning på Nicke och sedan Kitty samt jobb med den bekymrade unghästen, Linda har brutit ett finger och förflyttat en knoge. Sån otursfågel! Jag önskar jag inte jobbade så mycket, eftersom det hade gynnat både mig och henne just nu. Jag vill verkligen rida och göra så mycket hästigt som möjligt och hon kan ju inte rida än på ett par dagar iaf. sen beror ju de närmsta veckorna på hur gipset ser ut antar jag..
Får se vad söndagen bjuder på, tanken var att Linda skulle hoppat Nicke, men det blir antagligen jag som sitter på, sen ska jag följa med Emelie till Cezar med.
Enda gången jag ridit Kitty var på PJ i clinic arena, har för mig att vi hoppade 100 och 110, en av de smidigaste hästar jag suttit på, bara att galoppera och styra! Speciellt lätt eftersom jag hade ridit Aska över samma bana strax innan, det var inte riktigt bara att åka där ;)

Yesterday

Gnägg säger jag om gårdagen! Blev tyvärr inte så att Nicke blev hoppad utan jag red honom själv på morgonen, blev ett kort, koncist pass där vi var helt överrens. Under uppvärmingen plockade jag med tre travbommar på volten, det gick jättefint alla gånger, satt sedan av och gjorde dom till galoppbommar istället, red över dom ett par gånger i galopp vilket också gick perfekt så därefter var jag nöjd och stack bort till Linda.
Blev där tilldelad Cayenne som är en riktig toka, bockar alltid vid första galoppen man tar, men jag satt kvar och sadeln låg där den skulle så det vara bara att rida på. Linda red samtidigt Kitty för första gången sedan hon sålde henne. Det var två år sedan, men nu är hon tillbaka för att tävlas upp till samma höjd, (140) och sedan säljas igen, åt nuvarande ägaren alltså.

Atomic Kitten
Cayenne
Efter att dom fått sitt red Linda en unghäst, jag behövde mest bara hålla i när hon satt upp, den skrittar och travar lös. Sen tog vi en till bebis som inte är hängd på än, men jag höll och Linda hoppade och studsade och stod på pall brevid, tillslut iaf. Kommer hjälpa till fler gånger med den för den var ganska nervig av sig och fick bekymmersrynkor vid ögonen, så söt!
Ett besök hos Emelie på Max hann vi med och sedan red Linda de tre fyraåringarna hos moster Pia, jag filmade och fotade inför försäljning. Linda har ridit dom ett par gånger innan, (det är alltså samma hästar som jag hjälpt till med) så det föll sig naturligt att hon red och jag stod på backen då jag är rätt bra vän med kameror och såntdär ;) Vill ni att jag lägger upp bilderna här?
Lång hästig dag som avslutades med hockey på Öxnehaga, så var det med den lediga dagen ;)

Visions

Äntligen två dagar ledigt! Är inte helt ledig på Torsdag för då är det Roadshow på SF-bio/Olearys men det är ju mest roligt att gå på. Ska nog ta en redig sovmorgon då. Imorgon ska jag gå upp i lagom tid och börja dagen hos Linda där vi ska rida, sedan ska vi åka till Pia tillsammans och rida och även ta lite bilder på hästarna inför försäljning och på kvällen ska Nicke få hoppa med Linda på ryggen borta på Riddersberg.

Nicke lyssnar noga på vad bogen in betyder och jag vilar sittbenen tror jag?
Trampitrampi. Idag bjöds jag och Nicke på en mycket blöt runda ute, han fick bara träns, skydd och täcke på sig, eftersom jag nyss putsat båda mina sadlar. Kändes onödigt att blöta ner dom då. Red rundan som Camilla visade mig sist så det blev mest skritt och galopp, han är svår i traven barbacka tycker jag, om han inte går i form blir det studsigt och går han i form bara lägger han sig i handen och ångar på. När vi gav oss iväg duggade det bara lite men på hemvägen hällde det ner, mysigt när man är klädd för det :)
Nu ska jag bara mysa hela kvällen och njuta av att inte behöva ge mig ut mer idag och att slippa ställa klockan på 5.45.

Om det kommer dagar när himmelen känns grå

Så är vi störst, bäst & vackrast ändå, det blåser nya vindar, vi sätter segel och lägger ut och kommer segrande i hamn och aldrig spar vi på vårt krut, nu kastar vi ankar, för vi har HV i våra tankar, på egna ben ska vi stå
Vi är störst, Vi är bäst, Vi är vackrast, Vi är HV71, Vi är stolta, Vi är blå!

Jävlaskithockey! Orkar inte att dom är så bra och så nära, dom är helt uträknade också är vi bara ett ribbskott ifrån att ta det. Så jävla surt, det blir svårt nu det är bara att inse, men som dom spelar, blir så less på att inte puckarna bara går in! Dumma sport!

Lång dag idag med, morgonjobb följt av årligt besök hos frissan, sen lite ärenden på det, var inte i stallet förrän framåt fem. Orkade faktist inte fundera över ridning idag, har en grym träningsvärk i mage och ben, sen blåste det ju även halv storm. Imorgon ska jag bort till Linda efter jobbet för att hälsa på en inridningshäst och sedan blir det någon form av ridning på Nicke för på Onsdag ska Linda hoppa honom igen. Blir förvrigt väldigt mycket häst på Onsdag! Kameran hänger såklart med, men nu är det läggdags! Intressant inlägg, javisst, varsågod.

You can't blame me for hating it

Okej jag borde verkligen sova nu, måste duscha innan bädden med.. Men en snabbis om träningen då; det gick väldigt bra även om vi är lite ringrostiga båda två. Han är enklare att få fram till arbete nu, jämfört med när vi blev jagade av långpisk för att ens få lite bakbensaktivitet. Fick jobba mycket med placerimg av bogarna och med att få honom att inte lägga sig på min innerskänkel, när han tillslut balanserade upp sig själv och sköt på lika mycket med båda bak så blev det en sån jääädra skillnad. Vi pratade även lite om sitsen och då främst om tårna som ska peka framåt, men likt de flesta hoppryttarna sitter även jag som Charlie Chaplin.
Fick hjälp och tips för att ändra på detta och då blev det om möjligt ännu jobbigare, men jag kände en grym skillnad på hela min sits, ska definitivt jobba med detta! Passet blev ju lite repetition för att hitta tillbaka mest, men kommande gånger ska vi jobba mer specifikt på program och de olika momenten. Så kul att vara igång igen! Natti på er!

Pet sematary

Mjau.
Städsöndag idag, borde lägga på ett kål, har bara tagit köket och vikt/hängt in tvätt som hängt på tork lite här och var. Familj + morbror kommer ikväll så då får det ju gärna vara presentabelt. Tänkte även hinna med lite puts i stallet innan träningen, får se hur det går, har verkligen legat på latsidan med det på sistone. Aja, ville mest bjuda på den fantastiska bilden. Skriver om träningen sen inatt nångång!

I was fine before you came

Hua, vilken lång dag började med att larmet ringde 5.20, försökte snooza men satte istället igång programvaruuppdatering, så då vågade jag ju inte somna om, inte visste jag vad klockan var heller förrän jag satt i bilen. Hade iaf. sinnesnärvaro nog att kolla vad det är för pinkod till telefonen. Åkte mot stall, släppte ut djur och hann fixa Nickes mat. Anlände till jobb i god tid, körde fram till 14 sen hem en sväng, stall igen, mock och lite longering. Sedan hämtade jag bror och max-mat för att strax därefter inta soffan på Öxnehaga framför hockeyn, såg även till att handla inför tacobjudningen imorgon.
Nicke var riktigt fin idag ute i andra linänden, visade upp sin bästa trav ett par steg åt gången, den har verkligen utvecklats senaste året! Imorgon ska vi svettas när Mickan granskar oss och berättar för mig hur man verkligen rider, man inser verkligen hur långt man har kvar när man rider för henne. Fast alltid på ett positivt sätt, önskar att jag hade kunskap, tid och ork till att rida så ordentliga pass oftare, alltså inte bara vid träning utan att man kom nästan ända dit själv.
Men vi måste nog rida för henne mer först och främst, men sedan även skaffa lite diciplin, vet någon vart man köper det?

Common dreads

Efter att ha jobbat halva dan och fixat mock, mat och kalufsen på Nicke så red jag bort mot Linda. Hon hade uppe tre övningar som hon hade hoppat sina på idag. Hon har nästan uteslutande pigga hästar så det var medvetet byggt lite kort, vilket inte Nicke behöver öva på så vi längde det mesta. Första frågan blev "hur får man den att gå i form!?" Hon tyckte att han var svårare än vad hon hade trott från det hon sett på marken och märkte att han gillar att hoppa, han såg mer taggad ut än vanligt idag faktist. Kom även fram till att han är svår att hinna få rak i anridningen (hon har en rätt liten bana, så jag skyller på det) och att den galoppen man har in är samma som man har ut, alltså lite oreglerbar. Tror Linda är den första som tycker att han känns större att rida än vad han ser ut/är, jag som tycker han är riktigt behändig när man väl sitter på.
Emelie mötte upp därborta så blev både film och bild. Bilderna blev dock mest suddiga så ångrar att jag inte bara tittade på istället..

Mitt enda krav var att hon skulle sitta kvar, eftersom hon verkar gå sönder så lätt. Så jag är också nöjd med dagens pass, eftersom hon gjorde just det (satt kvar alltså, inte gick sönder) och vi fick dessutom bara plocka upp en bom. Alltid lika kul att se någon annan rida min häst tycker jag. När hon ridit färdigt gick jag hem med Nicke, tror vi var rätt nöjda med det båda två.
Annars känner jag mig ganska så slutkörd just för tillfället, skulle vilja ha en egendag, date med badkaret och fin musik, tills jag blir ett russin och försvinner. Kanske inte riktigt, men nästan. Så mycket jobb och ser ingen ljusning på kommande tre veckor. Vill räcka till och lite mer på jobbet, kolla på hockey på kvällarna, få ordning hemma, gardiner och diskmaskin ska köpas/fixas/väljas/planeras, hjälpa Pia och Linda med hästar, följa med Emelie till hennes pålle, putsa mina egna saker, gosa med Jocke och giggs, fotografera våren och så vidare och sen vill jag ju då som sagt ha tid till att bara vara med, men hur gör man?
Ska borsta tanden nu och sova, börjar jobba 7 imorgon och ska släppa ut hästar innan dess, yay!

It's time to decide

Godmorgon! Ledig idag och har varit uppe sen kl 7.30, sovmorgon ju! Hittills har jag satt igång tre maskiner tvätt, gjorde säkert helt fel! Alltid annorlunda att tvätta på nytt ställe. Får se det blir ju blött iaf. Har även hunnit boka klipptid och äta frukost tillsammans med Emma som jag stod i samma stall som förr och i stan bodde vi på samma gata. Alltså setts rätt mycket alltid innan och nu var det dags att presentera lägenheten för henne. Fick en krukblomma som Giggs inte käkat på än iaf. bådar gott!
Nu väntar väl lite disk och sedan titta till tvättstugan, hinner kanske en seriekoll, åka halvvägs till Bottnaryd, plocka in hästar, hockey.
Favoritbild
Imorgon blir det hoppning kl 16.30 Linda ska "göra ett försök till att rida." Lovar att filma, blir knöligt att rida bort med kameran runt halsen tyvärr.

Red lights

Har bestämt mig för pannband nu, det enda jag som fattas är vilken längd jag ska ha. Tur att man inte är glömsk då så man mäter ett när man är i stallet.. Bilder utlovas såklart när det väl anländer nångång i Maj, så snabb som jag är liksom.
Anyways, ett morgonpass till idag, fick vänta på lunchen ändå till 11.30 ist. för 11, höll såklart på att svälta eftersom jag inte äter frukost när jag börjar tidigt. Värderar den extra kvarten i sängen högre, plus att jag ändå inte kan få i mig något så tidigt.
Stall dirr efter jobb, dressyrsadel på och siktet inställt på trim! Skrittade lillrundan och sen in på banan. Har inte ridit ordentligt sen tävlingen i Värnamo, utan han har vilat och sen gått i skogen (där jag nästan aldrig ställer mycket till krav. Rida ut för mig är lika med slappt, både för mig och Nicke, ingen form och inget anstängande bara kul.) Var ett okej pass, fick påminna mig själv om att jag inte trimmat på länge istället för att bli arg när han inte släppte igenom helt. Mot slutet kändes han förvånansvärt mjuk och kunde både galoppa förvänd, göra ganska ordentliga igångsättningar/avsaktningar, lite ryggningar och avslutade med att göra skänkelvikningar i skritt.
Just skänkelvikningar är något vi båda har problem med, därför försöker jag befästa dom hos både mig och häst i just skritt.
Nu väntar några roliga dagar, imorgon ska jag med Emelie till Cezar, på Fredag blir det hoppträning för Linda eller med Linda i sadeln kanske(?) och på Söndag väntar dressyrträning för Mickan.

Gap in the fence

Min jobbvecka har snabbt förvandlats till bara morgonpass, har i vanliga fall 2 sådana i månaden, denna veckan fem. Det betyder att jag får se hockeymatchen imorgon och ryttareliten ikväll. Woopa!

Klara började jobba 14 idag då jag slutade, blev sjukt avis på att hon hade cyklat till jobbet. Dock har jag en anledning att åka tillbaka till jobbet ikväll och hämta en sak, så det blev helt enkelt den saken och bilen att hämta senare, fick låna hennes släktklenod! Wiie, känns platt hela vägen men, hehe, jag vet att det lutar nedför hem så vi får se hur kul det är tillbaka. Om ni tycker det tog lång tid så är mitt försvar att cykeln inte hade mer än en växel och bara bakåtbroms, plus grus överallt och jag har inte cyklat på år. Men kul var det!

Can't touch this

Idag blev det efter mycket om och men och vel fram och tillbaka en ridtur med Camilla och Sodi, mestadels skritt i skogen så hästarna fick lyfta på hovarna och se sig för, nyttigt. Surt att det var under de få timmarna det var mulet idag bara.. Min dator var ockuperad igår eftersom Jockes lagt av, så failbilderna kommer nu, håll i er..
Det började med några sadeltvångshopp vilket han gjort en gång innan i dressyrsadeln, så van vid magplatta antar jag och kommer bara när man drar på i galoppen. Eller i detta fallet försöker dra på.. hehe..
Efter några kaninskutt var vi påväg ner i diket, vilket Nicke inte fattade, jag drog i högertygeln men han bara studsade på tills..
Det tog tvärstopp, alltså han är verkligen knäpp och ni kanske förstår vilken häst som har fått mig att vara beredd på det mesta?
Galopp iväg igen, kan man se mer förnärmad ut?

Killercrush

Nytt schabbe, nya lindor och ny sadelgjord, då kan det ju inte gå annat än bra?
Lädrena är alldeles lagom, kilometerben.
Som vanligt när Nicke är inblandad blev det några failbilder, men dom bjuder jag på senare ikväll för nu ska jag laga mat!

Suuuuuuun!

Hästig dag! Började med mock och mat, sen plockade jag iordning lite i skåpet och bar upp vissa täcken jag hoppas jag inte behöver använda mer denna säsong. Lunchade och blev mycket förvånad över vilka som delade lunchlåda! Nicke fick även vara utan täcke den stunden. Åkte sedan in till stan och mötte Elin på Hööks, bytte gjorden mot en längre, sedan bar det av till stallet igen.
Innan uppsittning, välmatchat! Ledde honom till/från "fotostället" och red väl ca. en kvart väl där. Blir ju sjukt många bilder andå och flera fina som kommer i ett eget inlägg, så snart jag sorterat och behandlat dom lite!

Spring

Hit tog vi oss idag, ett galoppvarv på travbanan, Nicke var lat, jättelat. Han vill nog helst vila 10 dagar till haha. Trevligt väder var det iallafall! Mestadels skritt och lite jogg bort och sen galopp hela varvet runt då.. Lite pigg och stark där det var nerför, men i uppförsbacken där jag tänkte gasa var det klabbigt och tungt och Nicke orkade/ville inte springa snabbare.
Imorgon hoppas jag på sol då jag har en ny outfit på g och fotograf, sporrar på då om jag ska få fram och upp honom kanske.. Har planer på att fixa i stallet innan jag hämtar Elin i stan och byter gjorden mot en längre, städa skåp och såntdär kul. Ska dra igång en film nu med my man Jared fast han är woman i filmen, eller ah transvestit för att vara exakt!

Confessions

Okej, jag red inte igår, höll på att bokstavligt talat blåsa bort!
Han brallade i hagen innan jag tog in honom men väl på banan var han helt lugn, sprang några varv, sen gick jag med honom mot stalldörren men tänkte i samma stund att vi kunde gå en sväng så vi tog en promenad, säkert skönt utan täcke och efter att inte ha gjort något på hela nio dagar!
Tur att jag inte har ett djur som man måste gå med i koppel x antal gånger per dag, en kvart räcker gott och väl för mig, hela veckan alltså.
Idag ska det ridas vi får se vart det bär av, känns inte ok att rida jättehårt första dagen man kanske ett lugnt galoppvarv borta vid riddan?

Finally

Hittat ner i sängen nu, nätterna klara för den här gången, sån skillnad på att jobba fyra nätter istället för fem! Blir nog en tur på Nicke idag, lite skritt och jogg ute, bara för att få igång bådas arma gamla kroppar. Sen på söndag blir det photoshoot och söndagen därpå träning för Mickan, kul att komma igång igen. Får se när det blir hoppa av och om kanske Linda vill göra ett försök då :)
Nattinatti!

GOODmorning

Idag är det fössta tossdan i mass, jag har en natt kvar, har sovit jättelänge och hade en ny kommentar på bloggen, gissa hur glad (och tårögd) jag blev!? Emelie har inte den bästabästavännen för det har jag, älskar dig <3

I'm not that innocent

Omnomnom har just satt i mig en korv, gott! Väldigt lugnt här på macken inatt, vilket är skönt såklart, finns ju alltid något att städa eller fylla på så tiden går ändå. Sov bättre idag men vaknar alltid av en sprängfylld blåsa hehe och tillräckligt "sent" för att det ska vara svårt att somna om. Var förbi stallet och fixade, längtar efter att få sitta upp igen på lördag. Åkte lite "ärenden" med och köpte; matchande lindor till schabraket, dressyrgjord, en sladd, toaborste och rakhyvlar. Har redan lärt mig bo på landet och tog många inköp i en smäll helt enkelt. Hämtade även Giggs så nu har även den söta familjemedlemmen flyttat!

Washout

Har inte tänkt rida förrän på Lördag, men idag fick Nicke komma in och testa sitt nya schabrak. Smekbart! Nu är det snart dags att dra mot jobbet, jag mår illa och är trött, men jag hoppas jag ska ta mig igenom det, har ju att göra iaf. fettisdagen imorgon.

Disconnect

Har inget internet än så räkna inte med allför frekvent uppdatering här. Kändes väldigt speciellt att åka till Taberg igår när alla tjejer var avsläppta hemma hos sig. Blev nästan lite nervös faktist! Jocke har gjort otroligt mycket i helgen, packat upp säkert två tredjedelar, och gjort iordning de stora grejerna såsom soffa, säng, bådas skrivbord/dator. Sängen är nybäddad på sin plats och även handlat en massa nödvändigt typ duschdraperi plus massa annat en till likadan byrå bla. åh han är bra!
Slänger upp lite bilder på det jag shoppade igår, blev inget sådär jättedyrt faktist, hade tänkt unna mig något riktigt fint, typ läderskydd, hade jag hittat DOM hade jag lagt det dom kostade. Men dom fanns ej att finna.
Skjortan var det absolut bästa köpet, älskar den!


En förhoppningsvis perfekt ryckkam för 20 kronor!

Bling till fest och dressyrtävlingar, ville inte ha "snodden" och betalade inte för den, men sen hade hon som stylade min bun som jag sedan handlade av lagt ner den ändå :O


Dör va snyggt! Skärpet kostade 799 eg. 199 igår!

Ghs

Helt förbi, har shoppat två saker; dressyrschabrak och en jäättefin skjorta! Får se om det blir sadelgjord, lindor, skydd imon, knäpp man är som bara kastar pengar på saker för att det är ny kollektion med fint märke. Önskar jag inte kände det behovet.. Nästan..


RSS 2.0