Capricorn

Idag bidde det inget ridet, jobbade favoritpasset (på tvärtomspråket) 11-18, kom verkligen inte ur sängen imorse, vet jag att jag inte måste så blir det lätt att jag snoozar lite för länge.. Igår dock blev det en trevlig runda med både Bittan och Camilla. Vi red en tur som tog ca. 50 minuter, den bjöd på det mesta, tom. ett språng över en stock! Roligt tyckte Nicke som var jättestark, jag var riktigt arg på honom första tio minuterna med förresten, eftersom jag inte var riktigt klar när resten var det så fick Nicke inte gå ut samtidigt för uppsittning, men han tog sig friheten att följa med dom och ta en liten galopp i sommarhagen mittemot stallet. Kan säga att då kokar det över i hjärnan på mig, så får man verkligen inte göra hur livsglad man än är!
Provade även pannbandet som var lite för kort och hållarna var tyvärr svarta, så jag skickar tillbaka hela alltet helt enkelt, så får ni se bilder när det är perfa! Blingar så in i satan iallafall!
Imorgon jobbar jag till 15 och då väntar ridning på Nicke och sedan Kitty samt jobb med den bekymrade unghästen, Linda har brutit ett finger och förflyttat en knoge. Sån otursfågel! Jag önskar jag inte jobbade så mycket, eftersom det hade gynnat både mig och henne just nu. Jag vill verkligen rida och göra så mycket hästigt som möjligt och hon kan ju inte rida än på ett par dagar iaf. sen beror ju de närmsta veckorna på hur gipset ser ut antar jag..
Får se vad söndagen bjuder på, tanken var att Linda skulle hoppat Nicke, men det blir antagligen jag som sitter på, sen ska jag följa med Emelie till Cezar med.
Enda gången jag ridit Kitty var på PJ i clinic arena, har för mig att vi hoppade 100 och 110, en av de smidigaste hästar jag suttit på, bara att galoppera och styra! Speciellt lätt eftersom jag hade ridit Aska över samma bana strax innan, det var inte riktigt bara att åka där ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0