Common dreads

Efter att ha jobbat halva dan och fixat mock, mat och kalufsen på Nicke så red jag bort mot Linda. Hon hade uppe tre övningar som hon hade hoppat sina på idag. Hon har nästan uteslutande pigga hästar så det var medvetet byggt lite kort, vilket inte Nicke behöver öva på så vi längde det mesta. Första frågan blev "hur får man den att gå i form!?" Hon tyckte att han var svårare än vad hon hade trott från det hon sett på marken och märkte att han gillar att hoppa, han såg mer taggad ut än vanligt idag faktist. Kom även fram till att han är svår att hinna få rak i anridningen (hon har en rätt liten bana, så jag skyller på det) och att den galoppen man har in är samma som man har ut, alltså lite oreglerbar. Tror Linda är den första som tycker att han känns större att rida än vad han ser ut/är, jag som tycker han är riktigt behändig när man väl sitter på.
Emelie mötte upp därborta så blev både film och bild. Bilderna blev dock mest suddiga så ångrar att jag inte bara tittade på istället..

Mitt enda krav var att hon skulle sitta kvar, eftersom hon verkar gå sönder så lätt. Så jag är också nöjd med dagens pass, eftersom hon gjorde just det (satt kvar alltså, inte gick sönder) och vi fick dessutom bara plocka upp en bom. Alltid lika kul att se någon annan rida min häst tycker jag. När hon ridit färdigt gick jag hem med Nicke, tror vi var rätt nöjda med det båda två.
Annars känner jag mig ganska så slutkörd just för tillfället, skulle vilja ha en egendag, date med badkaret och fin musik, tills jag blir ett russin och försvinner. Kanske inte riktigt, men nästan. Så mycket jobb och ser ingen ljusning på kommande tre veckor. Vill räcka till och lite mer på jobbet, kolla på hockey på kvällarna, få ordning hemma, gardiner och diskmaskin ska köpas/fixas/väljas/planeras, hjälpa Pia och Linda med hästar, följa med Emelie till hennes pålle, putsa mina egna saker, gosa med Jocke och giggs, fotografera våren och så vidare och sen vill jag ju då som sagt ha tid till att bara vara med, men hur gör man?
Ska borsta tanden nu och sova, börjar jobba 7 imorgon och ska släppa ut hästar innan dess, yay!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0