I was fine before you came

Hua, vilken lång dag började med att larmet ringde 5.20, försökte snooza men satte istället igång programvaruuppdatering, så då vågade jag ju inte somna om, inte visste jag vad klockan var heller förrän jag satt i bilen. Hade iaf. sinnesnärvaro nog att kolla vad det är för pinkod till telefonen. Åkte mot stall, släppte ut djur och hann fixa Nickes mat. Anlände till jobb i god tid, körde fram till 14 sen hem en sväng, stall igen, mock och lite longering. Sedan hämtade jag bror och max-mat för att strax därefter inta soffan på Öxnehaga framför hockeyn, såg även till att handla inför tacobjudningen imorgon.
Nicke var riktigt fin idag ute i andra linänden, visade upp sin bästa trav ett par steg åt gången, den har verkligen utvecklats senaste året! Imorgon ska vi svettas när Mickan granskar oss och berättar för mig hur man verkligen rider, man inser verkligen hur långt man har kvar när man rider för henne. Fast alltid på ett positivt sätt, önskar att jag hade kunskap, tid och ork till att rida så ordentliga pass oftare, alltså inte bara vid träning utan att man kom nästan ända dit själv.
Men vi måste nog rida för henne mer först och främst, men sedan även skaffa lite diciplin, vet någon vart man köper det?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0