If I only had the heart

Idag har jag ridit Cezar, 185 cm stor! För att läsa mer om honom och min bästa vän Emelie rekommenderar jag ett besök här. Tycker det gick bra, har var trevlig men med lite humör och hade lite svårt för att ta jämnt stöd i handen, allt eller inget helst, men hittade rätt läge ibland. Önskar dygnet hade fler timmar och att bensin var gratis för jag skulle verkligen vilja hänga med Emelie oftare!
Bjuder på lite bilder istället för en lång berättelse, vädret var verkligen helt bananas, regn, sol, regnbåge och hagel, samtidigt!
Bäst att ta i när "krysset" blev ett "räcke" ;)

Vi åkte sedan vidare mot Nicke, bestämde mig för att hoppa lite eftersom jag eventuellt ska hoppa för Svante på Tisdag. Har inte hoppat Nicke sedan tävlingen i Värnamo.
Försökte räkna ner galoppsprången i anridningarna för att Emelie påminde mig om den övningen, stämde faktist de flesta gånger ända från fem och neråt!
Här kom vi i typiskt "ett till eller stanna läge" men Nicke klippte i jag hängde nätt och jämt med!
Tycker det känns och ser ut som att Nicke har ändrat både uppsyn och inställning till hoppningen nu. Han ser liksom nöjd och glad ut, inte besvärad och bekymrad.
Kommer ett tidsinställt ikväll om varför jag har en blå handuk vid sadelgjorden och det kommer vara långt ifrån lika roligt som det här inlägget.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Är bilderna ens fotade samma årstid?! Men du, jag håller med! Nicke ser (iaf på bild) ut att ha bytt inställning till detta med att lyfta fötterna. vore ju himla kul om man bestämmer sig för att behålla den synen på hinder :)
Shit, visste inte att Emelies häst var så stor! Haha, och jag som tycker att min hästs knappa 160 är mer än tillräckligt när hon sätter den sidan till ;) (Riktigt fin bjässe dock! Älskar hans huvud, så söt!)

2014-03-23 @ 23:15:29
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: emelie

knäppt att det bara är någon timme mellan dessa bilder haha
Fina nicke, hoppas inte det är samma åhhh ;(

2014-03-24 @ 18:36:25
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0