Money for nothing

Lika lång dag idag med och mycket stressigare än igår. Började bra, höll tiden som planerat och var där i god tid innan träningen. Men allting efter själva ridningen tog såån tid, hann knappt hem och byta om innan jobbet och då skulle jag dessutom äta mcdonalds hade jag tänkt. Burgaren fick slabba ner mig och bilen och sen åt jag häften av pommesen innan jag åkte till jobbet. Väl på jobbet var jag riktigt otaggad och mådde halvdant, plus att jag skulle stressa igenom en stor beställning också. Har iaf. fem lediga dagar i sikte, ska bara jobba lite till först ;)

Men över till något intressantare; dagens ridpass för Svante Johansson, jag har aldrig ridit för honom innan, men han har ju haft en trogen skara häråt ett tag nu. Har hört både bra och dåligt sedan innan och idag fick jag alltså bilda min egen uppfattning. Berättade redan vid "presentationen" av oss att mitt problem är att hitta en bra galopp, men när jag gör det så sköter hästen sig. Ungefär så iaf. Tror man tjänar en del respekt på att säga vad ens egna problem är, inte "vårat" eller än värre berätta om hästens brister. För hur många gånger är det egentligen hästens fel att det blir fel? Svante berömde tom. Nickes inställning under träningens gång!
Vad hela träningen gick ut på var för min del lite oklar, vad vi hoppade ser ni ju på ett ungefär på filmen. Nicke skötte sig jättebra och vi hade lite fart under hovarna mestadels. Tror vi fick fyra stopp under hela träningen, stoppen kommer när jag inte är övertygad tidigt nog om att det går och inte säger fram tillräckligt tidigt. Alltså han kommer för stort, med för lite övertalning och jag ger honom inte bästa möjligheten genom att rida på framåt i tid.
Det var inget fel på träningen eller upplägget egentligen, men när man betalar 550 spänn för att rida för en landslagsryttare så är ju förväntningarna ganska höga. Det räcker med dom orden va?
Har fler filmer som jag nog kommer visa för er såsmåningom, nu ska jag sova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0