Om det kommer dagar när himmelen känns grå

Så är vi störst, bäst & vackrast ändå, det blåser nya vindar, vi sätter segel och lägger ut och kommer segrande i hamn och aldrig spar vi på vårt krut, nu kastar vi ankar, för vi har HV i våra tankar, på egna ben ska vi stå
Vi är störst, Vi är bäst, Vi är vackrast, Vi är HV71, Vi är stolta, Vi är blå!

Jävlaskithockey! Orkar inte att dom är så bra och så nära, dom är helt uträknade också är vi bara ett ribbskott ifrån att ta det. Så jävla surt, det blir svårt nu det är bara att inse, men som dom spelar, blir så less på att inte puckarna bara går in! Dumma sport!

Lång dag idag med, morgonjobb följt av årligt besök hos frissan, sen lite ärenden på det, var inte i stallet förrän framåt fem. Orkade faktist inte fundera över ridning idag, har en grym träningsvärk i mage och ben, sen blåste det ju även halv storm. Imorgon ska jag bort till Linda efter jobbet för att hälsa på en inridningshäst och sedan blir det någon form av ridning på Nicke för på Onsdag ska Linda hoppa honom igen. Blir förvrigt väldigt mycket häst på Onsdag! Kameran hänger såklart med, men nu är det läggdags! Intressant inlägg, javisst, varsågod.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Halvstorm</3

2014-03-17 @ 22:52:46
URL: http://vinna.blogg.se
Postat av: Jessica

Halv storm* kanske man säger hhähä

2014-03-17 @ 22:53:10
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0