Red lights

Har bestämt mig för pannband nu, det enda jag som fattas är vilken längd jag ska ha. Tur att man inte är glömsk då så man mäter ett när man är i stallet.. Bilder utlovas såklart när det väl anländer nångång i Maj, så snabb som jag är liksom.
Anyways, ett morgonpass till idag, fick vänta på lunchen ändå till 11.30 ist. för 11, höll såklart på att svälta eftersom jag inte äter frukost när jag börjar tidigt. Värderar den extra kvarten i sängen högre, plus att jag ändå inte kan få i mig något så tidigt.
Stall dirr efter jobb, dressyrsadel på och siktet inställt på trim! Skrittade lillrundan och sen in på banan. Har inte ridit ordentligt sen tävlingen i Värnamo, utan han har vilat och sen gått i skogen (där jag nästan aldrig ställer mycket till krav. Rida ut för mig är lika med slappt, både för mig och Nicke, ingen form och inget anstängande bara kul.) Var ett okej pass, fick påminna mig själv om att jag inte trimmat på länge istället för att bli arg när han inte släppte igenom helt. Mot slutet kändes han förvånansvärt mjuk och kunde både galoppa förvänd, göra ganska ordentliga igångsättningar/avsaktningar, lite ryggningar och avslutade med att göra skänkelvikningar i skritt.
Just skänkelvikningar är något vi båda har problem med, därför försöker jag befästa dom hos både mig och häst i just skritt.
Nu väntar några roliga dagar, imorgon ska jag med Emelie till Cezar, på Fredag blir det hoppträning för Linda eller med Linda i sadeln kanske(?) och på Söndag väntar dressyrträning för Mickan.

Kommentarer
Postat av: emelie

när ska du klippa manen? mvh

Svar: Imorgon hoppas jag, innan Mickan iaf.. hehe..
Offbeat

2014-03-12 @ 22:39:54
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0