Show me


Okej snabbinlägg kommer här! Måste sova för imorgon kl 9 ska jag rida för Svante Johansson i Toveryd! Åkte hemifrån 6.10, kom hem kl 21, kommer sova gott inatt iaf. Efter jobbet åkte jag till Linda, red Kitty först, hon var jättefin tills Linda tyckte vi skulle jobba över lite bommar och småhinder. Då blev hon övertagg och efter att hon varit i ett hinder en gång så var det kaos i hjärnan. Gick godkänt till slut iaf! Kommer nog få göra mer sånt med henne hoppas jag. Fick inte klippet att bli något annat än hela min YT-kanal men det kommer ju först iaf.
Red sedan Enzo, lite nervig unghäst som vart runt en del och nu landat hos Linda, vet inte om han är 3 el. 4 men jag är den femte som "rider in" honom. Han är ju travad på och det gjorde även jag idag, men uppsittningen (uppsittningarna) var ingen lätt lek sa han. Gick bra det med iallafall :)
Tog sedan Junior som är den bekymrade unghästen, han fattade vad vi ville och idag hängde jag på honom och vi gick några steg. Så det får man ju också kalla bra!
Nicke blev borstad och ompysslad inför imorgon, pysslade även om utrustningen och packade. Måste åka 8 så borde vara i stallet kvart över sju.. Gå upp 6.30 då, det får bli bra, sovmorgon mot idag ju! Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0