Visions

Äntligen två dagar ledigt! Är inte helt ledig på Torsdag för då är det Roadshow på SF-bio/Olearys men det är ju mest roligt att gå på. Ska nog ta en redig sovmorgon då. Imorgon ska jag gå upp i lagom tid och börja dagen hos Linda där vi ska rida, sedan ska vi åka till Pia tillsammans och rida och även ta lite bilder på hästarna inför försäljning och på kvällen ska Nicke få hoppa med Linda på ryggen borta på Riddersberg.

Nicke lyssnar noga på vad bogen in betyder och jag vilar sittbenen tror jag?
Trampitrampi. Idag bjöds jag och Nicke på en mycket blöt runda ute, han fick bara träns, skydd och täcke på sig, eftersom jag nyss putsat båda mina sadlar. Kändes onödigt att blöta ner dom då. Red rundan som Camilla visade mig sist så det blev mest skritt och galopp, han är svår i traven barbacka tycker jag, om han inte går i form blir det studsigt och går han i form bara lägger han sig i handen och ångar på. När vi gav oss iväg duggade det bara lite men på hemvägen hällde det ner, mysigt när man är klädd för det :)
Nu ska jag bara mysa hela kvällen och njuta av att inte behöva ge mig ut mer idag och att slippa ställa klockan på 5.45.

Kommentarer
Postat av: My

kikat runt på din blogg, himla fin =) Ha det bra kram M

2014-03-19 @ 12:32:49
URL: http://www.myes.blogg.se
Postat av: emelie

så fin på understa bilden, sådant tramp! Det bästa är ju att man vet att han rör sig så nu och det inte bara är en "ögonblicksbild"
så duktiga <3

Svar: <3
Offbeat

2014-03-19 @ 18:19:36
URL: http://komkoma.blogg.se
Postat av: Cornelia Höglund

Sv; Din blogg uppfyller verkligen alla punkterna! :D

Svar: Tack så mycket! :)
Offbeat

2014-03-20 @ 14:13:33
URL: http://allroundponnysarna.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0