Yesterday

Gnägg säger jag om gårdagen! Blev tyvärr inte så att Nicke blev hoppad utan jag red honom själv på morgonen, blev ett kort, koncist pass där vi var helt överrens. Under uppvärmingen plockade jag med tre travbommar på volten, det gick jättefint alla gånger, satt sedan av och gjorde dom till galoppbommar istället, red över dom ett par gånger i galopp vilket också gick perfekt så därefter var jag nöjd och stack bort till Linda.
Blev där tilldelad Cayenne som är en riktig toka, bockar alltid vid första galoppen man tar, men jag satt kvar och sadeln låg där den skulle så det vara bara att rida på. Linda red samtidigt Kitty för första gången sedan hon sålde henne. Det var två år sedan, men nu är hon tillbaka för att tävlas upp till samma höjd, (140) och sedan säljas igen, åt nuvarande ägaren alltså.

Atomic Kitten
Cayenne
Efter att dom fått sitt red Linda en unghäst, jag behövde mest bara hålla i när hon satt upp, den skrittar och travar lös. Sen tog vi en till bebis som inte är hängd på än, men jag höll och Linda hoppade och studsade och stod på pall brevid, tillslut iaf. Kommer hjälpa till fler gånger med den för den var ganska nervig av sig och fick bekymmersrynkor vid ögonen, så söt!
Ett besök hos Emelie på Max hann vi med och sedan red Linda de tre fyraåringarna hos moster Pia, jag filmade och fotade inför försäljning. Linda har ridit dom ett par gånger innan, (det är alltså samma hästar som jag hjälpt till med) så det föll sig naturligt att hon red och jag stod på backen då jag är rätt bra vän med kameror och såntdär ;) Vill ni att jag lägger upp bilderna här?
Lång hästig dag som avslutades med hockey på Öxnehaga, så var det med den lediga dagen ;)

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vilka fina hästar det finns! :D

2014-03-21 @ 14:01:50
URL: http://vinna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0