If you do


Dagens övning för Nicke, innan jag red bort honom till Linda så var jag och Soie ute i skogen, hon var pigg och därmed något spänd och tittig, ganska jobbig. Men efter ett galoppvarv och sen lite mer galopp på rakan så kunde hon springa fint.
Nicke fick skritta och jogga på vägen bort, sen fick Linda göra sitt vilket gick väldigt bra som ni ser! Första hoppningen efter vilan så vi höll oss på den här höjden. Får se om jag hinner bort med honom mer innan vi drar till Italien den 10. Nicke kommer i vilket fall ridas när jag är borta vilket känns grymt skönt! Kanske blir en till hoppning på Fredag, imorgon är planen att han ska få galoppera ett eller två varv borta vid Riddan iaf. kan hans (och mitt) fläsk behöva :)
Köpte mig även ett par bakskydd idag, men känns inte så skönt att använda då de sitter mitt på bulan, fast den är ju helt oöm i och för sig.. Får se, har använt dressyrluddisarna bak nu sen jag satte igång honom, men dom är ju lite osmidiga vid hoppning och synd att använda om det är lerigt och blött ute..
Såna blev det den här gången. Funderar på att köpa nya tävlingsskydd, men vilka? Tycker inte det finns så mycket snygga skydd just. Tekna är bland de snyggaste, men ogillar att det är konstläder, Veredus, ja snygga men gillar inte att resåren är så hård.. Sen finns det ju många exklusiva läderskydd därute, men passformen är ofta riktigt dålig då istället, vill helst ha bred resår med kardborreknäppe.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0