Three cheers for sweet revenge

Har varit hemma i sverige ett par dagar nu, det är alltid lite konstig att gå tillbaka till vardagen tycker jag. Sen är det så mycket att göra när man kommer hem, typ tvätta, blä. Har iaf. ridit min springare igår och idag. Börjat fila på LC:2an som vi rider den 8 juni, känns enkelt. Det blir våran debut i LC! Sen går lagomgången i LB:2, som jag längtar!
Han är lite stel och styv, framförallt i truten och svår att få upp nacken på, men det ska jag få ordning på innan dess! Har ridit ut båda dagarna för att sedan avsluta en stund på banan. Blir så gassande att bara sitta på banan och rida mitt på dagen. Benet ser dock inte så roligt ut. Han har fått en spark på utsidan av det benet bulan sitter på så jag vet inte riktigt vad som beror på vad. Tänkte testa att lägga nattlinda i helgen när jag ändå har in och utsläpp och se om det går ner. Inte skitkul att åka på tävling med en häst som ser ut som att den borde linka på tre ben..
Nu är han ju helt ren och den mesta svullnaden går ner vid ridning, men hagvistelse räcker tydligen inte. Det är verkligen ingen vacker syn kan jag tilägga om det inte förstods..
Nu ska jag vila upp mig lite innan jobb 22-07 i fem dygn. Ska nog gå bra för imorgon får jag lön och då jävlar ska jag klicka hem en biljett för 2500 riksdaler som ger mig inträde till:
Skål!

Kommentarer
Postat av: e

inge fob :c

2014-05-22 @ 20:24:56
Postat av: emelie

#OLDEN

2014-05-23 @ 01:14:58
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0