Tres

Så var det ju dagen idag med. Började med att mocka riktigt noga som förlåt för stress-mockning i två dagar, det märker Nicke säääkert skillnad på.. Sen provade jag den eventuella tävlingsoutfiten tills på Söndag, Linda har blå kavaj så vi kom fram till att mitt vanliga bruna inte skulle bli så fint. #Löjligtviktigt
Det var därför jag red med en luva i handen förbi kossorna hem, han hade scarpatischabraket sist dom hoppade och hon hade en matchande luva till det, enda kruxet är att det är en såndär lång. Kan inte bestämma mig för om jag gillar eller inte. När dom kom så bara eeh nä tack, känner lite så fortfarande. Men ska man va inne så?
Hjälp?
Blev en tur med bara skritt och trav, mycket fokus på att ha honom inom ramen och påverkbar i sidor, nacke, mjukt stöd inte tung, men ändå i form. Red bort förbi Riddersberg och fortsatte på asfaltsvägen vilket Nicke tyckte var jättespännande, för där har vi aldrig ridit innan. Eller jag har men inte han.. Märktes verkligen skillnad på honom, Riddan brukar betyda ridhus eller intervaller. Om man rider den vägen kommer man fram till Rogbergasjön där det är ganska badvänligt även för hästar. (Förr på Vissmålentiden red vi på långritt dit och hade med oss engångsgrill, mat, grimma, grimskaft och badlakan mellan sadeln och schabraket, det var tider det.)
Nicke gick i utan att ens fundera, älskade häst! Stod och njöt en stund med vatten upp till knäna, baltade lite med mulen med, han frustar under vattnet så det bubblar, sen brukar han klunka i sig vattnet som om han trodde sjön ska försvinna inom en minut. Mysigt hur som helst!
Red sedan hem för att hoppa Soie en omgång till, eftersom jag lurade i Sophia att det är tävling på Vissmålen på Lördag, men nu när jag skulle anmäla oss så såg jag att det var imorgon, FML! Så trökigt! Såg verkligen fram emot det, i flera timmar.. Imorgon börjar jag jobba 6.30 så jag kan knappast infinna mig på tävling kl. 9 tyvärr. Så dum som inte kollar noggrannare.

Lite titthinder inför Lördagen, som då inte innebär tävling :(

Kommentarer
Postat av: emelie

så söt! Men hon ser verkligen ut som en ponny, Inte i storlek. Men galopperar ju som en tjock liten ponny hehe

2014-05-29 @ 12:34:41
URL: http://komkoma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0